Vårt nya namn på butik & webshop kommer att bli …

Och så är det dags att avslöja vårt nya namn <3

Som jag tidigare berättat så finns det ett märke som har varumärkesskyddat ett namn som låter nästan som vårt Furia.se och därför fick vi reda av våra jurister att de hade rätt i att önska/kräva =) att vi byter namn.

Tråkigt så klart då Furia var mitt favoritserie som liten som handlade om en svart häst. Jag avgudade Furia och kallade tom. min katt efter hästen.

Nu får istället webshopen samma namn som bolaget. Ett italienskt ord med inte en allt för snäll betydelse men tittade runt vad andra heter.

Stay Hard som säljer kläder för män, namnet var nära på att inte godkännas pga. dess dubbla budskap? Stay Hard kan självklart ses som något väldigt positivt i vissa sammanhang  =) men ett vågat namn för en webshop som dock verkar definitivt ha ”gått hem” =) En av USA:s främsta webshopar heter ”Revolveclothing”, ett namn som är kanske inte det mest positiva i ett land där flera mord äger rum pga. vapenlagarna …

Vad är ett rätt namn egentligen?

Ibland tänker man nog för mycket och av rädsla för att missförstås tar man till snälla namn. Slut med detta nu … =)

Har provtestat namnet på vissa personer jag känner och alla är eniga”KÖÖÖÖR” så ja vårt nya namn blir ”La Vendetta Clothing” <3

image1

För några veckor sedan hade jag en kvinna här i butiken som tittade på DEN HÄR klänningen och höll den framför sig.

Hon har skilt sig, berättade hon, en smutsig sådan med otrohet, pengar som inte betalas ut och allt möjligt … Inte för att hon vill ha honom tillbaka (hon var väldigt noga med att påpeka att hon aldrig skulle vilja ha honom) men hon tittade på klänningen och sa att ”nu skall jag träna, bli snygg, satsa på mig själv och så kommer jag tillbaka för att köpa den här klänningen gå ut och visa för alla att jag är snyggare än någonsin.

Ni kanske känner igen de tankar och de kan vara riktade mot vem som helst … en liten kvinnlig hämnd som får oss att ta tag i något eller så får ni bara se det som ett italienskt namn med glimten i ögat för det är ju trots allt det som jag gillar <3

Än så länge är det Furia.se adressen som gäller fortfarande och all trafik kommer att styras till den nya adressen som kommer att bli www.lavendettaclothing.se men det dröjer nog fram till måndag innan detta sker …

Hoppas du gillar <3

 

2 thoughts on “Vårt nya namn på butik & webshop kommer att bli …

 1. Hej

  Grattis till ett kanon namn…I love it….Vad snyggt det är skrivet, är det du som gjort de? Lycka till med det nya namnet och självklart med allt
  Kram Nettan

  1. Hej Nettan,
   tack snälla =)
   Nej, en vän som jobbar med sådant som har gjort det, så tacksam för att ha personer omkring mig som kan vissa kunskaper som jag definitivt inte har =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *