Att äga ett personligt larm är idag viktigare än någonsin …

Äntligen höstlov tycker min dotter som kom direkt från sin pappa till butiken då hon var nyfiken på det personliga larm hon fick av Johanna & Janne igår när jag var i Göteborg. Nicole har alltid gillat Janne så tror att hon blev lite extra glad just för att presenten var även från honom =)

Hon ville testa larmet i butiken men nej tack… Det sa jag att hon kan göra när hon är hos pappa som tom. jobbar lite med säkerhetsfrågor.

I Borås har det varit 2 fall där just tjejen som blivit överfallen klarat sig pga. att hon lyckades ropa så högt att gärningsmannen blev rädd och sprang ifrån platsen. Att just göra väsen, ropa eller att just ha ett larm som tjuter kan vara avgörande så 99:- är ett billigt pris att betala för att minska risken att …

Johanna och Janne säljer de HÄR så stort tack från oss.

Nicole har sin redan i fickan och hon tycker att risken att man hoppar på mig är inte så stor …=) MEN hon vill att jag skall ha min med mig också … =)

IMG_2963

Janne hade även packat ner till oss var sitt armband med härlig bling bling som du finner HÄR för endast 149:-

Snygg bling bling och breda armband som verkligen syns <3

IMG_2978

Nicole valde det vita och jag det ovan i gråa toner … Perfekt till min nya mössa som kom till butiken i fredags … Grått är flott som man säger =)

Idag är det kallare än någonsin så har tänt de ljuvliga ekologiska doftljus från Australien som vi säljer endast i butiken och njuter av detta något gråare väder som jag dock gillar så …

IMG_2954

IMG_2957

Väskan från Juicy & de snygga strumpbyxorna finner du hos WWW.FURIA.SE

Ha en underbar dag så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *