Mysig fika i Göteborg …

Buonasera <3

Måndag och butiken är stängd så gick till gymmet vid 8 mest för den psykologiska biten om att gå dit överhuvudtaget för kan knappast stoltsera med något höjdarpass då jag hade fortfarande så ont i magen efter helgens allt för onyttiga men för stundens så goda onyttigheter.

När jag kom in gjorde Tania några övningar. Den kvinnan är stark och om det beror på Herbalife eller träning eller kanske kombinationen av de båda så fick jag bevisat att den kombon fungerar.

Jag lyfte mina kilon och vi hade inte riktigt samma tyngder … Armar & axlar är mina svaga delar dessvärre …

Skulle ha fixat fransarna efter det men det skall jag istället göra imorgon bitti så gick istället hem, duschade, bytte om och så tog jag tåget till Göteborg då jag hade ett inköp i grannstaden och så passade jag på att träffa fina Johanna som pendlar mellan Göteborg & Skövde.

Vi brukar aldrig hinna träffas de få gångerna jag är i Göteborg för antingen är hon i Skövde då eller så jobbar hon men idag hade även hon ledigt så det blev en lunch på kaféet på NK.

Självklart en liten ”selfie” <3

För ett år sedan ca hade vi en gemensam bloppis i Göteborg så nu planerar vi en ny sådan då vi båda har så mycket att sälja till fantastiska priser!!!

IMG_4850

Minns ni att jag skrev att min dotter häromdagen sa när hon ringde till mig att hon känner sig otrygg iom. alla tragiska och rätt så ovanliga händelser som har inträffat här i Sverige de senaste månaderna? Blev därför så otroligt glad när Johanna gav mig & Nicole var sin present från henne & Janne efter att ha läst just om Nicoles oro.

Otroligt glad för detta och när jag berättade det för lillan per telefon på väg hem så tjöt hon av glädje då hon tyckte att ha ett personligt larm kändes väldigt coolt =)

Vill du ha en till dig, familjen eller att ge bort till någon vän finner du de HÄR för 99:- <3

Dessa har även en liten lampa så två bra funktioner på ett och samma föremål och ett som kan skrämma i en obehaglig situation.

Helt klart ett måste att ha i din egen ficka men även att se till att barnen har var sitt. Att tänka efter före är väldigt viktigt och en billig investering mot det du inte önskar inträffar.

Visar allt imorgon då det redan är så mörkt just nu …

Från NK till en kopp kaffe med en vän som hämtade upp mig och fick av honom tips på en bok om förbränning som dock går lite ”utanför the box”. Han vet nog vad han snackar om då han skall springa 8 mil snart …

Skall beställa den nu =)

Just nu är jag hemma med migrän igen, fick det redan tidigt idag så det blir sängen snart. Förstår inte varför jag har fått migrän så ofta den senaste tiden …

Imorgon är det tisdag, Nicole kommer och så väntar nya leveranser <3

Idag hade jag förresten på mig DENNA blus från Hale Bob och DESSA jeans från Please Jeans.

IMG_4844

Snart får ni även veta vad det nya namnet på webshopen men trafiken styrs bara dit på ett väldigt enkelt sätt tills ni har lärt er det nya…

4 thoughts on “Mysig fika i Göteborg …

 1. Hej

  Mycket fin topp /blus du har på dej…Ohh vad skoj att namnet närmar sig….Jag kom på att du började med några drycker som Tania tror jag höll i, när du började träna eller hur det nu var…Frågan är dricker du de än? är du nöjd?
  Ohh, inget kul med huvudvärken
  Kram Nettan

  1. Hej Nettan, jag började med de och så blev det inte av men började med de idag igen då det är så många här i småstaden som verkligen går efter de och har otroliga resultat så väldigt inspirerad … Säg till om du vill testa, ett startpaket ligger på ca 1900:- och räcker i över 1 månad … =)
   Nej, inte alls roligt men skall snart lägga mig i mörkret och sova <3
   Kram

  1. Tack själv! Hoppas att storlekar stämde (säg till annars) och Juicy velour dressen kommer snart, skall bara kolla vilka mer som kommer innan Jul =)
   Det gör vi, säg till om du behöver hjälp med något angående bloppisen, inte meningen att du skall fixa allt.
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *