Terapi på Tugg …

Buonasera <3

Middag på Tugg med mina vänner Fazli & Tania.

Vilken avslutning på denna helg <3

IMG_2930

Ja, det där fingret är lite på allvar och mycket med glimten i ögat =)

Hamburgarna var däremot bara på allvar och trots min nutella frukost så gick en halv ner utan några som helst problem =)

IMG_2937

För ca ett år sedan fick jag i förtroende veta något som Fazli sa. När det som sas inte längre var en hemlighet så frågade några min fd kollega om ”jag alltid har vetat det”. Hon svarade väldigt riktigt ”Vet ni, det vet jag inte men även om Michela hade vetat så hade hon aldrig sagt det för sådana är de, de berättar aldrig vidare hemligheter” och sådana är verkligen vi … One for all, all for one <3

Detta citat är vad vi skulle kunna säga till varandra, så klockrena ord med humor …

12190803_10153249210008660_5977663068535513465_n

Kan inte annat än att säga med kärlek att ”friends with the same mental disorder are PRICELESS” och även om man kanske ej tror det var det allvarliga samtalsämnen som präglade vår konversation denna söndag kväll.

IMG_4808

Ser ni den fina behån som Tania har under sin tröja? Den finner du HÄR <3 medan jag själv har på mig DENNA underbar söta blus från Fira

IMG_4815

Tacksam för en underbar helg med vänner <3

Imorgon börjar jag med förbränning då vågen ligger på det den inte får =) och så blir det lite fransfix, tåg till Göteborg och lite eftermiddagsjobb i butiken som dock är som alltid stängd på måndagar <3

Hoppas ni har haft en mysig helg <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *