Gold i skyltfönstret …

En månad kvar så skall min privata inredning som pryder butikens skyltfönster just nu flyttas till en helt ny adress, min & Nicoles nya <3

IMG_2784

En otrolig märklig känsla att vakna utan Nicole & Knut.  Att min dotter inte är hos mig hela tiden har jag vant mig men det kändes ensamt att inte ens ha min fyrbenta lilla sambo igår kväll.

Hans närvarande och snarkande under natten är en trygghet även om jag är väldigt medveten om att han skulle inte riktigt kunna försvara mig om något skulle hända. Hans storlek talar emot honom där men i really missed him <3

Vi människor kan tyvärr konsten att svika & bli svikna, ofta kan det vara att vi säger eller gör något omedvetet eller att vi bara ser något ur olika perspektiv men har i dagarna fått en kall dusch när en väninna har på ett otroligt fult sätt svikit mitt förtroende.

Att det kommer från någon som sökte sig till mig för att prata, ventilera och få råd gör det för mig så otroligt märkligt … I really don t get it men har lärt mig en otrolig viktig läxa: lita bara på dig själv …

Hanterar hellre människor som jag vet var jag har (dvs. som jag är medveten om deras brist på förtroende) än någon som du blint litar på för att sedan inse hur fel du hade. Vi lär oss hela tiden även om vissa lärdomar är dessvärre rätt så tråkiga … Cynismen blir inte mindre direkt =)

Shit happens i guess =)

IMG_2784

Butiken är öppen, kaffet står framför mig och min lilla resväska står packad inför en kväll i Örebro hos min väninna Linda och då vet man att det blir skratt så vad kan man begära mer en lördag kväll? <3

IMG_2817

<3

2 thoughts on “Gold i skyltfönstret …

 1. Hej

  Det är inte skoj att bli sviken från en vän, fy för sånt! Jag har själv vart med om det. Kram på dej

  Ha en super härlig visit i Örebro, och du vilken Nice väska du har. När byter din butik namn? Jag längtar att få höra vilket fint namn du bestämt dej för

  Kram Nettan

 2. Hehe.. Nettan du läste mina tankar ? :)

  är också nyfiken på val av nya namnet ? :)

  Jo, det du upplevde är en del av människan dessvärre… är själv lite naiv så tror ännu på att det goda vinner i längden och fortsätter lita på andra men klart att jag lärt mig att ha olika zooner numera för hur långt…. :)

  Ha en fantastisk kväll och dag i Örebro !!
  du förtjänar goa skratt och koppla bort från alla dina ”Måsten” .. ler

  Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *