Inför Alla Helgon …

Snart är det Alla Helgon och många besöker kyrkogården för att tända ett ljus hos nära och kära som bor numera i himlen <3

Då grannbutiken Buketten är en blomsterbutik har jag möjligheten att titta på blommor, arrangemang och buketter och funderar nu vad jag skall ta med mig när jag skall till mormors och morfars grav men även för att från samma kyrkogård tända ett ljus för min pappa <3

IMG_2792

Vet ni att första gången jag såg vissa arrangemang som är till gravar just under Alla Helgon trodde jag att de var till dörren? Så är det när man kommer från Italien och man inte är van vid vissa traditioner … Tur att jag aldrig köpte någon och hängde upp på min dörr får jag tillägga…

(Blus från Hale Bob, Please Jeans och boots från Steve Madden)

IMG_2791

IMG_2802

Nicole är åter hos sin pappa och ikväll skall de ut och äta så hon var så glad över fredagsmyset med sin padre (vi heter numera så i hennes telefon då hon pluggar spanska =) medan jag (madre =) väntar på min mamma som skall hämta upp Knut så att han får vara hos henne 2 nätter.

Imorgon stänger jag 14.30 för att hinna med tåget till Örebro (framme vid 1845) för att hälsa på min väninna Linda som pluggar till personalvetare där. Efter sin skilsmässa bestämde hon sig för att det var dags för att tänka på framtiden och ge sig själv med en utbildning möjlighet till en försörjning.

Så imorgon kväll blir det att se Örebro by night och sova i ett rum som hon hyr i en villa. Så när Knut och mormor har gått skall jag tvätta håret, göra en hårinpackning, packa det som skall med (även om det bara är en kväll =) och så skall jag njuta av lite fredagsteve …

Önskar dig en trevlig kväll <3

2 thoughts on “Inför Alla Helgon …

  1. Mysigt med tjejhelg och önskar dig en riktigt kul och underhållande sådan och du det där med gravvård är jag verkligen dålig på men hoppas mina syskon sköter om den detaljen till mina föräldrar för jag är inte hemma så jag kan tyvärr inte den här gången heller men det får bli någon annan gång … de är i mina tankar ändå ..

    kram

    G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *