All you need is red …

Hej <3

Har du haft en skön start på denna dag eller tillhör du de som bara är glada när måndagen är över?

Idag började Nicole 930 så jag gick inte upp förrän vid 7 idag, lyx och tacksam för att Knut är numera en äldre hund som man slipper gå ut med kl. 5 på morgonen som man fick göra när han var en liten valp som inte kunde hålla sig =)

På jobbet för att packa odrar och sedan gick jag till banken för att ha ett möte angående lånen som skall betalas av och en nytt som skall tas för den nya lägenheten. Skönt när allt är ordnat för sådant stressar mig lite lätt =)

Inte för att jag gjorde det när jag var där för att ställa frågan om lån men visste du att om du skall just gå till en bank skall du helst ha på sig något grönt (färgen på pengarna) och du skall definitivt inte ha något rött varken då eller i anställningsintervjuer? Rött är stop signalen, den som gör att man stannar upp, faran men vill du ha uppmärksamhet ute så skall du definitivt ha rött =)

Vi har förresten kvar en Small på DENNA låt oss säga, rätt så sexiga klänning … 1499:- och du får helst vara S/M då den är lite stor i storleken.

12074685_10153237459053660_5222918403201839797_n

På måndagar är butiken stängd så jag gick hem vid 15 för att umgås lite med lillan. Trodde jag =)

Det jag fick höra är att ”mamma, varför har du inte öppet på måndagar? Du borde för att sälja mer” Sa till henne att jag behöver en dag för lite annat som har med jobb att göra som jag ej kan göra när jag har öppet men då svarade den där lilla filuren att ”det kan du göra på söndagar” … Oooops! Gissar att tiden då hon klagade över att jag jobbade för mycket och försökte (lyckades) ge mig skuldkänslor är över?

Nu får man snart istället bli misstänksam över att man inte får vara i sitt eget hem =) Å andra sidan tror jag att det kommer att dröja lite innan jag behöver oroa mig för vissa saker … Tack och lov vill jag tillägga … =)

Skall nog gå och handla något till kvällen och efter att ha tagit en promenad i Annelundsparken med Knut är det snart dags för lite träning på löpbandet. Jag tillhör nog de som älskar måndagar <3

2 thoughts on “All you need is red …

  1. Hej

    Tack för tipset om färger på kläderna. Din dotter är för skön, hihi…Ja snart flyttar ni, hur känns de?
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *