Bio: The Intern …

Buonasera <3

Jag älskar att gå på bio och titta på film. Inget slår bra filmer på stora duken, popcorn, dricka och det där myset som ett biobesök innebär.

Nicole och jag frågade även min mamma om hon ville följa med så tre generationer Castellari gick och tittade på feel-good movien ”The Intern” med en av våra bästa skådespelare Robert De Niro, en man som har gått från att spela rätt så mer dramatiska roller till att i de senaste filmerna bjuda tittarna på skratt genom mer sympatiska karaktärer.

the-intern-

Något man ser mer och mer de senaste åren är just roller där man lyfter fram ålderdomen genom att visa att livet tar inte slut bara för att vi blir just gamla.

Har man lyckan att få vara frisk tror jag på fullaste allvar att alla åldrar har sin tjusning eller vad tror ni?

The_Intern

Log när jag fick höra att Anne i sin roll var rädd att behöva begravas i en singel avdelning på kyrkogården? Finns sådana? =)

Många skratt, några tårar så klart, tankar och vi lämnade biosalongen med ett leende.

Även om filmen inte är en av de djupaste behöver inte allt vara det enligt mig. Att locka fram leenden är enough för mig och ja, jag gillade den här filmen a lot.

Dålig belysning för en bild men vi syns iaf. =)

IMG_4330

Nu skall jag betala räkningar, svara på mail och imorgon väntar ett möte på banken kring det praktiska med betalning och lån för den nya och gamla lägenhet.

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *