En solig söndag ….

Buongiorno soliga domenica!

Såg du ”Hur mycket bättre”  igår?

Visst är det en av de bästa programmen som visas på svensk teve? Den feel good känslan som man får när människor höjer varandra, älskar det.

Sååå trött på program som går ut på att förolämpa varandra och där man blir känd/kändare genom att spy elakheter om andra. Mobbning är i min värld aldrig ok, noll tolerans borde tillämpas på sociala medier, tv, mm. Det spelar ingen roll om det handlar om Gunilla Persson (som många har starka åsikter om) eller någon annan … Nej, jag mår bra av program som visar människans positiva egenskaper, den sida vi skall vara stolta och lyfta fram.

Vilken är din favorit artist bland de som är med denna säsong? Miljön, musiken, blandningen av artister, allt är bara så mysigt att man hade önskat ha en sångröst för att kunna vara med där. Den rösten har jag inte så bara att glömma =)

Jag började med att gå till butiken för att packa gårdagens ordrar men efter bara en timma ringde Nicole som ville att jag skulle komma hem då vi hade ett uppdrag att utföra =)

Vi har nämligen varit på Friskis & Svettis för att teckna årskort åt henne då hon skall börja träna där med Anna, hennes ”extra mamma”.

Vi gick en promenad i detta fantastiska soliga väder för kan man ha ett bättre höstligt väder en ledig söndag?

IMG_2760

Dagens på instagram @michelacastellari & @furia.se

Outfit WWW.FURIA.SE

IMG_4300

IMG_2753

Om en timma kommer en en kund och hämtar en möbel som hon har köpt till sin stuga då jag skall nu börja sälja den inredning som inte skall med i nya lägenhet … Imorgon tänkte jag fota 2-3 möbler så titta in då ifall du är intresserad av lite vita skåp med shabby chic känsla.

Ikväll blir det bio med min mor och dotter så nu skall jag fixa något att äta och packa ytterligare en låda. En månad kvar och en månad av kaos …

<3

2 thoughts on “En solig söndag ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *