Some pics från butiken …

Äntligen lördag och även om helgen innebär för mig en hel del jobb då jag skall komma hit imorgon för att räkna, städa undan och se till att storlekar och antal stämmer i webshopen så är det ändå skönt att inte behöva passa några vidare tider.

Igår hade lillan och jag en skön och lugn kväll med pizza (var vrålsugen på det =) och teve men ikväll skall hon till sin pappa då de skall ha gäster som hon gillar med en dotter i hennes ålder.

Själv fick jag ett sms från min väninna i Örebro som ville att jag skulle komma dit men då vet jag att jag ej  hinner vara här tidigt för att börja räkna så får hoppa över detta just ikväll även om ett glas vin, massa prat och Örebro lockade denna lördag.

Idag invigde jag mina nya Please Classic Light Grey, har S, samma storlek som jag alltid har på Please Classic (med undantag för de svarta som jag kunde ha XS i).

IMG_2645

De tillsammans med de nya mörkgråa stövlar från vårt nya märke Steve Madden och med en vit blus från Fira blev min dagens outfit.

IMG_4226

Fotade lite i butiken för att testa lite ljuset i kameran och kanske att jag fick till det =)

När jag kommer hem idag skall jag krypa in i min Juicy Couture dress för att sedan ta lite syre med Knut och ta en promenix till en av stans närmaste sjöar.

IMG_2673

Miss Me jeansen för oss som gillar denim & bling bling …

IMG_2684

IMG_2677

Köper man denim från Miss Me som redan har detaljer så skall man nog helst kombinera de med en enkel blus …

Har även invigt mina nya stövlar från Steve Madden.

IMG_2683

IMG_2690

Jackorna från Don Vanquisher <3

IMG_2681

45 minuter sedan är det dags att stänga …

En trogen kund köpte samma blus <3

IMG_4211

Ha en fantastisk skön kväll & så avslutar jag med att önska min väninna Sani en fantastisk kväll då hon skall fira med en väninna sina födelsedagar.

Här var i Rio för 6-7 år sedan, inte mitt favoritresemål men alltid roligt att se något nytt. Hon får vara lite ”suddig” då jag är inte så säker att hon vill figurera i bloggen =) Nu är hon med men inte =)

20440_307799903659_22001_n

2 thoughts on “Some pics från butiken …

  1. Hej o Gokväll

    Grått är så fint! Din outfit idag så snyggt, nu längtar jag extra mycket efter mina byxor när jag ser dom här på fotot…
    Jag har haft date med tvättstugan idag och samtidigt myste och blingade jag omkring i sköna Juicy Couture dressen, bra att pigga upp sej med snygga kläder även vid tvätt hihi
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *