Att svimma …

Buonasera <3

Direkt efter jobbet gjorde jag något jag inte har gjort på 10 månader:  solat solarium.

Helt medveten att jag inte skall då mitt mål är inte att göra huden äldre än vad den redan är men jag tänkte att en gång är ingen gång när jag bestämde mig för lite solarium denna kväll? Ville så gärna få lite färg …

Efter 20 minuter, när jag hade 4 minuter kvar stängde jag av den för att känna mig svimfärdig när jag reste på mig. Det var så nära att jag trillade att jag öppnade dörren för att få in lite luft trots att jag var halvnaken. Tog på mig och satte mig utanför med ett glas vatten.

Som ni kanske minns så svimmade jag en gång efter ett varmt bad när jag var på en dejt i Göteborg för nästan 2 år sedan. Då svimmade jag på riktigt och trillade ihop men reste mig snabbt för att sedan ligga i sängen hela kvällen. Trevlig dejt jag var då =)

Vet inte vilka kunskaper ni läser besitter men vet någon varför jag blir svimfärdig när det blir varmt (i badkar och i solarium)? Svimmade inte i 40 graders varmt i Italien så vet inte …

Jag som har köpt badkar till nya lägenheten …

Kommer nog aldrig att bada när jag är själv hemma eller så får bara ljummet vatten att vara tillåtet =)

Känner mig fortfarande inte riktigt kry så hela vår lilla familj ligger nu i soffan och har fredagsmys.

Nicole äter lite glass och spelar spel, jag bloggar och snart skall vi titta på film tillsammans.

Här väntar därför en väldigt stillsam kväll med en massa kuddar under huvudet, kallt vatten och film mys …

IMG_4165

Önskar dig en trevlig fredag kväll och har du någon aning om varför jag så lätt svimmar så får du gärna berätta, imorgon skall jag googla =)

Kram <3

9 thoughts on “Att svimma …

  1. Inte mig veterligen men måste nog testa det kanske …
   Har kanske varit slarvig även med att dricka då jag är själv i butiken och kan inte springa på toa utan att stänga den stunden så måste nog skärpa mig och dricka mer …
   Får nog testa blodtrycket som du skriver, inte gjort det på väldigt länge …

 1. Jag är likadan… Har lågt blodtryck och tror det ev kan ha med det att göra. Svimmar i solarium om det inte är riktigt ventilerat och det blir för mäktig värme. Ska inte heller ligga i utrensande spa-bad har jag lärt mig. I alla fall inte utan någon intill mig som tar emot mig när det svartnar.

  1. Känns skönt att veta att det är inte så ovanligt att man reagerar så av värme även om det är tråkigt även för dig att reagera så … Då skall jag nog bara vara försiktig, dricka och ha på ventilationen … Tänk vad kropparna påverkas olika egentligen …

 2. Hej

  Usch inget vidare…Du får vara rädd om dej….Jag tänkte på att kanske har du inte druckit tillräckligt..Du får göra en skylt till dörren i affären är åter om 5min

  Jag känner av direkt i huvet ,yrsel och snurrig om jag druckit för lite och får ont i huvet också, du har ju haft huvudvärk som du skrivit om jag inte minns fel
  Ha en myskväll med Nicole
  Kram Nettan

 3. Hej ,Annika med superega guld från Göteborg.Har samma symtom som du , kam bero som de skrivit lågt blodtryck .Hur reagerar du på feber ?Blir rätt snurrig då jag har lågt blodtryck vilket är bra .Stm kam det bero på mat och hur du är i månadscykeln . Jag blir snurrig vid ägglossning . Lite vila kanske och mat vid jämna mellanrum .I alla fall ha en fin helg , vill till fom butik nån gång innan jul Kram kram

  1. Hej Annika, när jag har feber är jag nog inte mer yr än andra (tror jag) och iom. spiral har jaga ingen aning när jag har ägglossning. Lite snurrig är jag nog ofta men just att känna att man är på väg att svimma händer nog bara när jag badar varmt och igår vid solarie … Får nog vara försiktig när det gäller sånt men har startat dagen med en massa vatten <3 Du är välkommen innan Jul, en massa fint nu faktiskt om jaga får säga det själv =) Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *