Human …

Jag är sååå virrig!!! Men ja, det är ju inget nytt =) Dessa dagar känns det dock som att min hjärna är en degklump som inte riktigt kan tänka, fokusera, ser lite sämre och är allmänt förvirrad? Inombordsstress tror ni? =) Ibland är det lätt att diagnosticera sig själv =)

Höstleveranser på löpande band, butikens öppettider, webshop, städning, lager, ett eget hem i kaos, flytt … ja, kanske att det är lite mycket i hjärnan just nu =)

Är inte det märkligt att vissa sjukdomar eller sinne tillstånd som stress är ett I-landsproblem medan det borde vara mer stressigt att leva i ett U-land där flertal människor får brottas med de ”riktiga problemen” som har med en riktig överlevnad att göra?

Igår när jag var på banken fick jag frågan om jag ville binda mina lån för om tanken är att jag skall sälja snabbt så blir det dyrt att ha låst de. Vi la upp de på en 3 års period för visst finns fortfarande mina tankar att släppa allt och bli hippie på Ibiza eller cowboy i Montana på heltid. Varför inte?

Detta liv får 3 år på sig att bevisa något annars byter jag, säljer och drar  som då 47 åring! Visst hade det varit lite otippat =)?

Igår fotade jag möblerna MEN hade inget måttstock för att mäta de och jag gissar att storleken är rätt så relevant i sammanhanget så inlägget om några av mina möbler som skall säljas kommer istället ikväll ….

Nu vill jag istället tipsa om DEN HÄR berättelsen för jag har börjat titta på de underbara klippen på youtube som går under Human. Älskar dem för sin äkthet …

enhanced-12673-1443602695-5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *