The best of … our lives …

Buonasera <3

Genom bloggar & sociala medier lever ofta vi  människor upp den delen av livet som vi vill visa upp för andra, den med filter, med fina middagar, mängder med vänner, champagne flaskor, hundvalpar, rena & nya bilar, barn som ler och ja, även den perfekte mannen & självklart är vi perfekta även vi själva då vi visar att vi tränar flera gånger i veckan & hur nyttiga vi är.

Medan jag skriver detta så känner jag att jag kan anklagas till ytlighet (vilket jag får ta så klart) men knappast förenad till bilder på middagar (kan inte laga mat), mängder med vänner (har några få som jag sällan hinner träffa då jag jobbar hela tiden), champagne flaskor (ett halv glas så somnar jag eller mår illa), rena bilar (har ingen bil), valpen är nu en snart 9årig snarkande hund, barn som ler (ja, ibland ler hon när jag har hotat och mutat henne för att ta en bild) och mannen, nej, han finns inte … eller ibland finns någon =)

Jag  tycker själv att jag försöker inte ge sken till en allt för stor fasad även om jag väljer att lägga ut den bilden som jag personligen tycker är bättre än de andra. Har dock ingen fotograf som tar de men en 13 årig dotter eller någon kompis som tvingas göra sin mamma/väninna nöjd.

Att visa upp en sårbarhet uppskattas nog ibland av alla som följer & läser.

Med vad är mest ytligt? Att visa en yta som är fixad eller att vara ytlig ”inombords”? Ibland kan jag tycka att det finns människor som är visst någorlunda naturliga att se på men som är ”ytliga” inombords vilket jag personligt finner mindre attraktivt än motsatsen …

Att våga visa upp en hudsjukdom som min väninna My gjorde i sin blogg igår blir därför rätt så befriande för alla som tror att hennes unga hud är len som en persika & helt ”perfekt”. Finns perfektion överhuvudtaget? Vi måste nog lära oss att perfekta bilder är inte förenade med ett perfekt utseende, ett perfekt liv.

645@70-1

645@70

Visst finns det saker och ting som man undviker att skriva om av respekt för andra personer men det är inte riktigt samma sak …

Med detta vill jag inte ha sagt att ”perfekta bloggerskor & bloggare” är tråkiga sådana men ser de mer som annonsplatser där man kan titta in för att titta på bilder  & få inspiration på inredning, klädsel eller träning men vet och förstår som vuxen människa att de har inte heller ”the perfect life” för det finns inte … För att få känna att det är perfekt måste man nämligen även ha upplevt motsatsen …

En stor heja er till alla som vågar visa lite mänsklighet i denna ”sociala medier värld” som är en parad av ”the best from …”

Glöm aldrig att vi alla har våra historier, våra problem och våra up&down.

Själv googlar jag på något ställe att åka till på Julafton med en väninna som också är själv, jag har mailat en plastikkirurg för att kolla vad han skulle ta för att rätta till mina ben efter en misslyckad operation och om detta överhuvudtaget går att förbättra, jag har fått tacka nej till en rolig premiär i Stockholm då jag måste jobba och ja, livet rullar på så men så har man även en möjlighet i sitt jobb och i sin blogg att visa kläder man gillar, resor, tankar och ja, allt det som jag försöker dela med mig av.

Snart kommer inredningen också i och med flytten i slutet på november, vänta ni bara =)

Ibland tror jag dock att vi har någon slags behov av att se lite från den världen som vi inte riktigt känner att vi själva har för att just få koppla ifrån den där vardagen som finns där ändå.

Vad gillar du att läsa? Personliga bloggar som bjuder på sig själva, inspirationsbloggar, träningsbloggar eller vad mer? Vilken typ av bilder lägger du själv ute på sociala medier?

Nu skickar jag dig en kvällskram och skall göra några armövningar här hemma för att motverka de där ”musklerna i viloläge” som annars hänger lite =)

Skrattade när jag var ute med Knut för jag hade bytt ut vårjackan och man såg tydligt att de enda som var mer vinterklädda än alla andra var vi som inte är födda i landet, vi fryser nog lite mer och är lite känsligare för kyla …

Förresten min mor har nu kommit hem från Bologna, Italien efter att ha varit där i 5 månader. Nicole ringde till henne tidigare idag och vi skrattade så då mamma var så positiv gällande allt Nicole sa =)

(Kläder från WWW.FURIA.SE)

IMG_0611

Please Classic Imperial får vi påfyllning av så missa inte våra storsäljare HÄR <3

pleaseimperial1

IMG_0606

Nu skall jag njuta av lite teve och ja, glömde de där armövningarna =)

 <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *