Flyttkartonger & Julaskar …

Buongiorno <3

Kaffe med min väninna Linda och efter en stund åkte vi till ÖB i Knalleland, en del av vår lilla stad som jag aldrig längre besöker för att köpa flyttkartonger. Julen hade redan hittat dit och i en annan avdelning var det Halloween tema så väntade bara att Påsken skulle finnas representerad där också =)

Trots att jag tycker att det är alldeles för tidigt med tomtar och renar så kunde jag inte låta bli att köpa några små presentaskar.

Lämnade ÖB med 20 flyttkartonger, askar och en ny leksak till Knut, en sådan som han skall få ha i butiken och som får bo där då jag alltid glömmer att ta med mig fram och tillbaka hans grejer.

Igår kväll efter hårinpackning (l´Oreals nya från Youniqe) gjorde jag något jag ej borde men längtan efter lite färg var nog lite för stor när jag såg mitt bleka ansikte i badrumsspegeln =)

Tog på mig lite (kanske för mycket) brun utan sol men med händerna då den där handsken som jag köpte till krämen  hade nog gjort sitt.

Behöver jag säga att jag är lite fläckig idag och ja, även ”lite” brun? =)  Försökte dölja min spontana och inte genomtänkta handling med lite solpuder … Bättre eller sämre vet jag inte =)

IMG_0241

På mig denna dag, Please Classic Camel HÄR, 1499:- (börjar ta slut)  i en ljuvlig brun/guldig nyans med en av de underbara blusarna från  Copenhagen Luxe, 799:- HÄR som vi har i flera olika färger <3

IMG_3888

Nu skall jag fixa lite här hemma, ringa Nicole & lämna Borås för kvällen.

<3

2 thoughts on “Flyttkartonger & Julaskar …

    1. Lovar att inte fylla på så att de blir allt för tunga, trodde att dessa var vanliga ”standard flyttlådor” =)
      Pris och kvalité vet man går hand i hand men är inte i branschen så 20:- styck känns inte för billigt? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *