Vad tror du? …

Bonjour <3

Häromdagen skulle jag på ett möte och passade på att läsa tidningen innan jag skulle in då jag var lite tidig. Lite lektyr och kaffe, bra start …

Hur många läser egentligen vanliga dagstidningar idag?

Är det lite en generationsfråga som kommer att leda att upplagorna kommer att minska med tiden då de yngre vänder sig till nätupplagorna som tidningarna idag har?

(Blus från Hale Bob & Please Jeans New Classic)

IMG_1059

Vissa (många) saker förändras med tiden och teknologins framfort, vi hänger oftast med utan att kanske alltid tänka på det.

För bara 10-15 år sedan fanns här i Borås minst 4-5 olika ställen som hyrde ut filmer, idag finns en enda och gissar att även om de idag inte har någon större konkurrens av andra så finns konkurrensen i våra datorer. Kommer den att överleva eller är det deras stora utbud av godis som idag gör att man hittar dit? =) Inte jag naturligtvis, äter inte godis =)))

Butiker som säljer CD skivor? Här i stan finns inga kvar med undantag för en antikhandlare som har gamla LP skivor. Visst är det märkligt hur utbudet förändras med tiden och hur detta påverkar vissa butiker/yrken mer än andra.

Kommer böcker att försvinna? Hoppas inte, jag vill ha känslan av en bok i handen även om många jag känner älskar och har fastnat för ljudböcker som jag självklart måste testa någon gång. Böcker i sin Ipad är dock nu väldigt vanligt men jag vill ha papperskänslan, att kunna bläddra och känna doften av just en ny bok.

Vad tror du kommer att förändras inom 20 år?

Nu skall jag sluta tänka och jobba istället <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *