Tillbaka till Eden …

Godkväll denna lördag <3

Trött kom Knut och jag hem vid 1530 (vi stänger 15 på lördagar). Har tvättat håret och lagt in en fantastisk hårinpackning från L´Oreal som Marianne rekommenderade till mitt hår och nu har jag tagit fram en serie från 1986 vilket innebär att jag var 15 år gammal.

Minns du serien med kvinnan som blir knuffad av mannen in i vattnet och där en krokodil tar tag i henne? Mannen tror och hoppas att hon är död för att ärva hennes förmögenhet och ha en relation med väninnan (minns inte exakt) men det de inte vet om är att hon överlevde och blir en välkänd model tack vore att hon träffar en plastikkirurg som ser till att hennes utseende räddas efter att ha varit i munnen på krokodilen?

Den där vendettan, hämnden är vad serien går ut på för hon vet vilka de är men de känner inte igen henne så klart.

Önskar dig en skön lördag kväll, det skall jag ha <3

12088432_10153224467678660_4387509348105856647_n

Blus Hale Bob, skärp Koru Vintage och jeans Please Classic Imperial, allt från WWW.FURIA.SE

6 thoughts on “Tillbaka till Eden …

 1. Hej

  Oyes älskade den serien när den gick, så bra. Det händer ibland att TV sänder repris på någon kanal nu minns jag inte vilken, kanske var de kanal 11..Om jag inte minns fel, byter hon namn till Tara Wells när hon blir modell
  Kram

  1. Har inte koll när teven sänder ”gamla klassiker” som dock egentligen inte alls är gamla =)
   ”Nord & Syd”, hur bra är inte den också eller historien om Emma Harte, minns du den?
   Måste ta en dag och bara frossa bland bra serier …
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *