José Mujica …

När det händer en massa hemska saker i samhället behöver man ibland uppmärksamma på det goda för det finns.

En väninna rekommenderade mig att titta på ett tal, på José Mujica, den fattigaste Presidenten som donerar 90% av sin lön till välgörande ändamål, som istället för att köpa sig ett Presidentplan såg till att en räddningshelikopter köptes in för att kunna rädda människors liv.

Vill du boosta dagen med lite reflektioner så titta på denna fantastiska man, på de snälla ögon för detta är inte någon skådespeleri (tror mig se skillnaden) för att vinna röster men en äkthet som man sällan skådar <3

despacho-lucia-pasado-viernes-oficina-uruguay-jose-mujica_ECMIMA20120909_0086_41

HÄR länken till detta tal som gav mig både ett varmt leende men även några tårar för hur lite vi lever upp till orden …

<3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *