Somriga inköp i Helsingborg …

Buonasera <3

Idag som de senaste måndagarna har jag gjort inköp men den här gången har jag inte åkt till Oslo eller London men till en av städerna i Sverige som jag skulle kunna tänka mig att flytta till: Helsingborg <3

Det är något i atmosfären, en slags mysfaktor som ni kanske har upplevt själva om ni har varit där eller som ni kanske dagligen får om ni bor i denna stad i södra Sverige.

Tog tåget vid 9 för att vara framme vid 11.30. Knut var med mig och som vanligt charmade han de flesta på tåget (de i samma kupé iaf. =) trots att han låg för det mesta och sov, nöjd med att bara vara med mig.

Vi gick sedan en kort promenad till showrummet för vårt märke Fira som vi säljer i butik & webshop och om staden bjuder på en hög mysfaktor så blir den ännu högre när man kliver in hos dem.

IMG_1614

En charmig vuvve som ligger och sover vid dorren, vackra inredningsdetaljer, kläder som hänger i härliga somriga nyanser och tyger samtidigt som Gunilla & Lotta möter en bruna och fräscha i sommarkläder.

IMG_1616

IMG_1617

Hur lyckas dessa två donnor att alltid se så otroligt fräscha ut?

IMG_1621

De äger 2 butiker, Cirkus och designer sitt egna märke Fira med allt vad detta innebär.

Trots alla ”boll i luften” så ser de alltid så somrigt avslappnade ut och ja, ge mig receptet till detta =)

En av tjejerna som hjälper de på showrummet gick till en av de många trevliga kaféer på Drottninggatan och köpte goda frallor som vi smaskade i oss medan jag la ordern, Gunilla antecknade och Lotta visade kläderna.

Team work!

Val av kläder och val av storlekar och det blev vackra inköp i form av ljuvliga blusar, en långkjol, linnen och tom. flippisar med snäckor på …

Hur somrigt som helst för att inte nämna något halsband så klart.

IMG_1619

Lämnade denna vackra stad som bjöd på strålande vackert väder <3

IMG_1622

Men först skall vi se fram emot veckans leverans från Fira gällande höst & vintern, dvs. vi skall leva mer i nuet =) och det är fantastiska kläder som kommer i veckan så titta gärna in … de kanske levereras redan imorgon?

När jag satt där och pratade med Lotta & Gunilla fick jag ett plötsligt behov av att gå och kissa trots att jag hade besökt toaletten bara några minuter innan. Fick nog någon slags infektion för ville gå på toaletten och kissa hela tiden =) och oroade mig lite över att sedan behöva sitta på ett tåg med hund och väskor. Lotta hämtade vatten med citron i och det hjälpte en bra stund även om känslan fanns där. Måste ha frusit lite under natten?

Tåget fick förseningar under streckan så vi som skulle till Borås missade bytet och fick istället åka via Göteborg och ta bussen därifrån. Suck …

Kom hem en timma senare men så glad över att vara hemma nu med en toalett i närheten =)

Tips? Citron i vatten? Något annat? Hade tänkt gå och springa på löpbandet imorgon bitti i min nya leo set från Juicy Couture men det lär aldrig gå om det inte helt går över under natten =)

Veckan som har varit har inte tillbringats på gymmet något alls men ny vecka och en ny möjlighet att göra det nu om inte då …

Nu önskar vi dig en trevlig måndag kväll <3

IMG_0270

Butikens nya öppettider (förlängda) är:

måndagar/stängt, tisdagar/onsdagar/torsdagar 11-18, fredagar 11-17 och lördagar 10-15

4 thoughts on “Somriga inköp i Helsingborg …

 1. Hej,

  Tranbärsjuice är bra att dricka när man känner av urinvägsinfektion. Jag jobbar själv i Helsingborg och tycker att det är lika mysigt varje dag att få komma dit. Det är en riktigt trevlig stad som ligger så fint vid havet. Hoppas du blir bättre snart!!

  1. Det skall jag köpa direkt imorgon bitti =) Hoppas att det går över redan under natten, skall sova varmt =)
   Ja, en otrolig vacker stad och njut av att du får möjligheten att jobba där…
   Tack snälla!

 2. Hej, jag röstar också på tranbärsjuice. Generellt så är det väl att dricka mer än vanligt (ja typ vatten alltså;-)) för att liksom ’skölja’ genom kroppen.Tranbärsjuice, citron etc med lågt pHvärde. Hoppas det går över, det är allt obehagligt. Det kanske ’bara’ är lite bakterier och då kan du nog häva det själv.
  Pussa på Knut och sov gott hälsar Helene

  1. Druckit nu en liter vatten och skall lägga mig med förhoppningen att slippa ha detta på jobbet imorgon =)
   Känns betydligt bättre nu så håller tummarna.
   En gång för ett par år sedan hade jag det i 3 dagar och kunde inte ens gå … Otroligt obehagligt =)
   Knut snarkar redan och slipper vissa problem =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *