Dr Obagi …

Solen lyser även denna ljuvliga tisdag här hos oss i Borås och efter att ha packat ordrarna som idag skall lämna butiken är jag nu klar för att hålla den här lilla boutique öppen 11-18 <3 (Kan inte hjälpa att jag gillar det franska ordet =)

Ni som har följt vet att de krämer jag använder mig av är från kända amerikanska märket Dr Obagi och då frågan har kommit om vilka jag har så visar jag min lilla samling.

Köpte nya häromdagen efter att ha använt de andra i närmare ett år så här har ni krämer som är dryga och som verkligen håller vad de lovar.

Jag har som er hört att dyra krämer behöver inte alltid nödvändigtvis vara bra då de når aldrig under ytan men det som dessa krämer gör på din hud är inget du behöver tro på då du ser själv vad som händer efter användningen av dem.

Vissa av dem gör att du verkligen flagnar bort gammal hud och det ser du med dina egna ögon … Det som händer är att huden under är lystrigare, renare och inte lika skadat som den på yttre skick som du byter ut med Dr Obagi krämarna. Man blir lite som en orm men på sikt så att det inte nödvändigtvis syns.

Jag är fast för när jag hittar något som jag ser med mina egna ögon förändrar något

HÄR kan du läsa om Dr Obagis produkter.

Det var Jenny på City Laser i Göteborg som introducerade mig för dem men nu finns de även i den rätt så nyöppnade skönhetskliniken Klinik Villastaden ifall du bor i Borås och vill köpa de direkt på plats.

Då får du även reda på vilka som passar din hudtyp bäst vilket är självklart viktigt när man köper en kräm.

IMG_1572

Nu skall jag ta hand om butiken och förbereda för lite fotning av jackorna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *