En fantastisk solnedgång vid havet …

Vilken kväll, vilken solnedgång <3

Knut och jag tog tåget för att hälsa på vänner här vid kusten och för att sova över hos en väninna innan vi imorgon tar tåget till Helsingborg då vi skall göra inköp där.

IMG_1596

Ville bara sätta mig där och titta för kunde inte tänka mig en vackrare tavla än det som var framför sig.

IMG_1599

Förutom detta så var det fullmåne som du kan se vid mitt huvud<3

Min vackra blus med handsydda glittriga detaljer kommer från det exklusiva amerikanska brand Hale Bob som du finner med mina denim från italienska Sexy Woman Jeans hos WWW.FURIA.SE

IMG_1604

IMG_1602

IMG_1607

Apropå Hale Bob har den vackra Marie Herrey varit på festligheter iklädd vår ljuvliga klänning från just Hale Bob (1 S och 1 M kvar)

Bilden nedan är från hennes instagram @marieherrey och så snygg!!!12074676_10153204403033660_5574157270481348699_n

Klänningen är slutsåld i hela USA och en fantastisk sådan.

Den har tyngd  och är otrolig skön förutom att den faller så som en klänning skall göra …

Nu skall jag njuta av en skön kväll vid havet och somna rätt så tidigt för jag har varit lite trött och febrig i ett par dagar <3

 

2 thoughts on “En fantastisk solnedgång vid havet …

  1. Klänningen är fab! Den ser ut som en Roberto Cavalli! Vill ha!
    Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
    Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

    1. Tack för tipset, får kolla sen =)
      Ja, klänningen är fantastisk och allt går inte att fånga på bild. Tyngd i den som gör att den verkligen faller så som man önskar att en klänning skall göra. Detta märke gör verkligen fantastiska passform som även passar större storlekar. Verkligen glad att ha köpt in märket <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *