Dagens ROS till …

Om jag igår ville medvetet ge någon slags ”dagens ris” till någon = Borås City (se tidigare inlägg) vill jag istället kompensera min sinnesstämning med positiv energi och då genom att tacka Kafé Orion (Borås äldsta kafé) för att de överraskade mig med det B Ä S T A jag vet i fikaväg …

De har hört mig redan för några veckor sedan säga att jag längtar till lussekatterna då jag älskar de för att de är runda, fluffiga och enkla i smaken så igår fick jag två till mitt fredagsfika, som de hade gjort med omtanke till mig och jag blev verkligen såååå otroligt glad.

Blev nog som en liten flicka som får världens överraskning och mina ögon glittrade av genuin glädje.

Ibland skrattar jag över mig själv och jag njöt så av dem.

Sparade en till idag så DAGENS ROS till KAFÉ ORION <3

IMG_2801

Nu skall jag ta hand vidare om min lilla butik och alla underbara kunder <3

6 thoughts on “Dagens ROS till …

 1. Hej

  Vad fint gjort av Kafé till dej..Jisses vad sugen jag blev nu på lussekatter. Om du bara visst var jag trivs i min mjuka och goa Juicy Couture mjukisdress…Den gråa färgen är så fin
  Tack för att du tog in den till Furia
  Kram Nettan

  1. Vad roligt att höra Nettan <3
   Då jag har haft Juicy själv i så många år så vet jag hur sköna och fantastiska de är i sin kvalité så glad att de uppskattas så mycket som jag gör.
   Visst längtar man efter dem <3 Vintern har nog några fördelar trots allt =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *