Mitt dagens tips under 500:-

Innan jag skall ha en mysig lördag kväll med film och kanske tom. popcorn tänkte jag tipsa dig om en Gestuz top som jag tycker är så fin då du kan använda den som en enkel men elegant top till en finbyxa eller som mig till jeans för en casual style.

En kund provade den i svart så är ser du den i båda färgerna <3

Gestuz finner du HÄR & toppen heter Gigi Top & du kan gå ner en storlek på dem. Jag har XS på bild <3

IMG_2902

IMG_2898

Åter tusen tack till alla kunder som har besökt oss i helgen och så glad över att så många verkligen gillar våra nya jackor från vårt nya märke Don Vanquisher. Även männen har verkligen visat sin uppskattning för den italienska designen med de ursnygga detaljerna och blir alltid lite extra glad när ni kunder tycker att butiken känns som en liten exklusivare butik utomlands <3

Tack och så önskar jag er nu en fantastik lördag kväll <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *