Paddincton & hemresa …

Hemma igen efter 2 1/2 dagar i storstaden London och även om kvällarna har tillbringats på rummet i pyjamas så har vi ändå hunnit med en hel del med tanke på att vi hade 1 1/2 dag för att turista då resan innebar framförallt inköp till butiken & webshopen.

Vi hade tanken på att gå på en musical men då hon nästan somnade på den när vi var i New York och då jag hörde av en annan mamma att hennes två barn i samma ålder hade gjort detsamma i London så hoppade vi över detta. Gissar att har man intensiva dagar så tar orken slut och kvällarna var underbar sköna ändå.

Vi båda är nog inte de som måste hitta på en massa för att vara nöjda så länge man har gjort och sett under dagen.

Idag var det alltså dags att åka hem och det var lite duggregn i London även idag (fantastiskt väder dock första dagen) så vi tog ingen underground men höll oss till hotellets område i Paddington för att titta runt lite i turist butikerna.

Här vårt hotel dessa tre nätter förresten.

IMG_1564

IMG_1561

IMG_1557

Nicole köpte en röd buss leksak till sin bror, jag ett paraply och så handlade det mest om att titta …

IMG_1555

Messade en vän på skoj skull om han ville ha något med texten London på men han uttryckte sig tydligt i att han skulle klara sig ändå =)

Köper man små telefonkiosk, små Big Ben och dylikt i tron att man skall pryda sitt hem med dem?

IMG_1556

Då det regnade lite tog vi en kaffe/hot chocolate och myste en stund inomhus …

IMG_1554

Sedan gick vi till hotellet för att hämta vår resväska och ta oss till flygplatsen. Flyget var försenad men en halvtimma senare än vad vi skulle landade vi på Landvetter för att tas emot av ett kallare, regnigare och nörkare väder =)

Höst trots allt och jag gillar ju det så länge det inte blåser allt för mycket … Regnet vill jag ha men bara på kvällen/natten för då sover jag som skönast <3

Återkommer imorgon med ett sista inlägg från London, nu är det dags att sova även här …

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *