Exklusiva italienska vinterjackor …

Igår kväll blev det sent innan både Nicole & jag somnade så morgonen med skola och jobb blev lite jobbigare än vanligt trots att vi är morgonpigga i vår vardag.

Tänkte senare ikväll skriva en liten sammanfattning till er som vill åka till London med ert barn som kanske är i Nicoles ålder.

Då vi var där i endast 2 dagar kan jag dock bara berätta vad vi gjorde och vad Nicole föredrog som ett litet tips på vägen …

Igår kom den mycket efterlängtade leveransen från vårt nya exklusiva italienska märke Don Vanquisher och även om jag har frivilligt en stor byst av mer eller mindre ”den egna fria viljan” så kände jag nog idag en önskan att ha en mindre för den är verkligen i vägen ibland som denna morgon när jag försökte trycka in den för att få upp dragkedjan på en av jackorna.

När en väninna kom till butiken fick hon hjälpa mig och till slut lyckades vi men misstänker att hon inte kan följa med mig varje gång jag lämnar hemmet eller jobbet =) Mitt mål är nu att gå ner 5kg för då kanske kanske att jag kan få på mig den ändå? Det blev ju lite onyttigheter dessa dagar i London så resan hjälpte inte i viktminskningsfrågan =)

Här ser du den ena av de 4 modellerna som har kommit på en väninna … Exklusiva som vissa andra märken som exempelsvis Moncler jackorna men av en anledning och ni som påpekar att det är mycket pengar så vet jag detta. Dessa är dock ett snyggt och exklusivt val till de kunder som kan tänka sig en jacka i denna prisklass.

IMG_2631

På mig …

IMG_2602

Ytterligare en kortare model och så har vi en längre och en kortare i en urläcker militärgrön nyans med detaljer som är ”to die for” <3

IMG_2649

Nu kom Nicole och kompisen då de vill städa kontoret och lagret här på nedre våning i butiken. Gissar att de vill tjäna lite pengar och att omtanken handlar just om det … Gör mig skyldig till lite cynism helt enkelt =)

Kram <3

3 thoughts on “Exklusiva italienska vinterjackor …

  1. Ja gör gärna det, mitt svar föll bort, men min dotter är 12!

    Kul med lite tips på både ställen att ära på och min jätteorolig, hur tar jag mig från flygplatsen till hotellet ” fniss” har fått för mig att det är jättesvårt!

    Vill ju verkligen passa på att göra roliga grejer med ungarna innan man blir totaldissad …

    Jag ska också ner 5 kg i höst, vi får peppa varandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *