Madame Tussauds & Convent Garden i London …

Hej igen <3

En fd kollega från då jag jobbade som gymnasielärare är en riktig royalist, han kan nog mer eller mindre allt om de svenska kungar och deras historia då detta har inte bara varit ett ämne han har undervisat i men även tillhört ett intresse.

Hade därför som uppdrag att hälsa från honom när jag skulle denna eftermiddag presenteras för den engelska kungliga famiglia. ”Mikael, de hälsar tillbaka” =)

IMG_1500

Det var en liten märklig tillställning då Shrek fanns bland gästerna också … Variation är dock bra på fester så att alla har någon att prata med.

Jag matchade tom. Mr Shrek i min grön/blåa ljuvliga Hale bob blusen som jag hade under en pullover från Gestuz när jag frös …

IMG_1494

Nicole var inte blyg av sig när hon gick fram till Kim för att fotas med henne och Kanye …

IMG_1490

Jag fann även Mr Craig eller Mr Bond som många känner igenom honom som … Inte jag, för mig är han någon som jag skrev med i några månader tills min gmail blev hackad och alla kontakter försvann … Tänk OM jag inte hade försvunnit … Hade jag varit Mrs Bond idag? =)

IMG_2488

Madame Tussauds tillhör också de turist attraktionerna som man nog vill ha besökt i livet och som var min dotters önskemål på platser att se för ni förstod nog att det var just där vi var =)

Vi fick avslutningsvis åka några ”låtsas taxi bilar” för att få en liten historisk inblick om det gamla London. Fotade kortet som tas på alla turisterna …

IMG_1504

Vi tog tunnelbanan till Convent Garden som är en plats jag rekommenderar att besöka om man är i London. Älskar det …

Vi stannade dock bara en mindre stund.

IMG_1513

IMG_1506

IMG_1508

IMG_1507

Vi gick runt lite för att åter ta tunnelbanan till vår Paddington station. Vi har nog lärt oss en hel del om detta åkande efter 2 dagar i staden och som flitiga användare av the underground…

Några få kvar av denna nyinkomna ljuviga pullover från Gestuz som du finner HÄR. Har XS/S på bild och är oversize så inte något plagg som är speciellt storlekskänslig. Längre på ena sidan och för priset på 1199:-  ett kap till höst garderoben… På benen Please Classic Imperial.

Höll i en väska under tröjan, inte så smart om man ber dottern ta ett kort just då =)

IMG_1526

IMG_1523

Insåg precis att jag glömde blogga om Harrods igår då vi faktiskt även hann med det igår men mer om det imorgon kväll kanske. Kvällen tillbringar vi på rummet trötta men nöjda. Imorgon har vi en lugn morgon, vi skall titta runt lite i omgivningen kring hotellet och så är det dags på eftermiddagen att åter ta flyget hem till Sverige.

Ett kort besök men vi har hunnit med jobb och nöjen på två dagar så inga klagomål alls <3

Nu börjar fröken Castellari gäspa så gissar att det är dags att krypa ner i sängen medan lillan tittar lite på en av sina favorit serier …

Godnatt <3

3 thoughts on “Madame Tussauds & Convent Garden i London …

 1. Hej

  Tack för allt du visat från er London resa….Vilka färger kommer dressarna i Juicy Couture nu under hösten?
  Den rosa som kommer till våren, wow! Och jag som älskar rosa….Och armbandet du visade super snyggt, funderar att ge de till mej själv i julklapp eller bara ge mej det för jag är värd de
  Kram Nettan

  1. Hej Nettan, vårt nöje att dela med oss lite av resan =)
   Dressen lägger jag ut imorgon i en fantastisk grå nyans som heter Top hat och som är deras storsäljare och när det gäller smycken så har jag 2-3 av varje så du vet =)
   Den rosa som var på bild är dessvärre ett samarbete med Swarovski och därför ligger just den på ca 8-9000:- … så har köpt en enda för skyltning och till den personen som ej kan motstå =)
   Kram

 2. Hej

  Tack för svar, den gråa är så fin…Två frågor till:

  1. hur är storleken ? (som vanliga mjukis kläder)
  2.Blir de fler färger inom kort och vilka i såfall?

  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *