Inköp hos Juicy Couture, Victoria Secret & Hush …

Hej fina du <3

Idag var det en betydligare gråare London som vi vaknade till denna morgon. Lite duggregn och ingen sol men som tur är (det gäller att se det positiva) så hade vi inte den möjligheten att turista idag då vi var vid 11 tiden på huvudkontoret på Juicy Couture på Regency Street.

I skyltfönstret hade de bland annat det urläckra armbandet vi också har i butik (kommer i webshopen snart)

IMG_1462

Vi gick in i butiken där vi fick åka upp till showrummet i en antik hiss som som har funnits sedan detta hus byggdes …

IMG_1478

Där väntade Isabella och Yasmin i ett rum med fantastiska svart/vit randiga stolar och en miljö som gick i vitt, guld och cerisé. Så Juicy <3

IMG_1470

Vi fick thé, kaffe och så satt Nicole och jag i denna ljuvliga miljö omringade av de berömda dressarna i velour (två finns redan i butiken och skall fotas nästa vecka) men även av kläder från deras kollektion, smycken och väskor för att inte prata om deras träningskläder där de första i leo print väntas komma om ca 10 dagar tillsammans med denna i en riktig Juicy print <3

IMG_1468

Enda nackdelen är att de är dyrare än många andra men anledningen till att jag har köpt in Juicy till butiken & webshopen är den höga kvalitén på sina varor. Jag har själv haft velour dressarna i flera år och det finns inget som kan slå dem … De tappar inte färgen, formen och trots att de har används flitigt så ser de alltid ut som om de är nya.

IMG_1469

Vissa personer föredrar att köpa kvantitet men jag har nog även innan butiken varit den som har handlat dyrare men inte lika ofta. Man kan fördela samma summa pengar på olika sätt men man föredrar olika så klart.

Denna rosa på bild kommer till våren men endast i två exemplar då Juicy Couture & Swarovski har samarbetat i att ta fram något unikt.

Alla glittrande stenar är äkta swarovski kristaller och med dressen medföljer en äkthets garanti med en kod som du kan logga in dig på för att se hur den har tagits fram.

IMG_1475

Vi tackade så mycket för oss och gick till Victoria Secret på Bond Street som Nicole hade längtat efter. Tre våningar, mindre än den vi var på i New York men tillräcklig stor =)

IMG_1480

IMG_1481

En lunch på Hush (gå ner till Pink avdelningen och så har du Hush precis utanför dörren vid en slags innegård) som in väninna Linda rekommenderade. Lite dyrt för en lunch men vi äter inte ute ikväll då vi ändå var för trötta för det. Hotel rummet lockade mest men hamburgarna var gudomlig goda.

IMG_1484

10 poäng till den ursöta toaletten som vi besökte efter lunchen <3

IMG_1486

Två hamburgar luncher på på 2 dagar, gissa om jag får tänka till från och med imorgon IGEN =)

Då regnet öste lite mer och då jag hade lovat Nicole att hon även skulle få åka taxi här i London då taxi bilarna ser som hämtade ur en gammal film åkte vi bekvämt till Madame Tussauds. Min lilla hade detta som önskemål och jag har själv varit där en enda gång innan.

Ca 10 minuter i kö (vi hade förbokat biljetterna) och så var vi inne bland alla dessa kändisar i vax …

Om det i nästa inlägg … Som igår tar jag en dusch paus innan nästa =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *