Från Landvetter …

Först & främst vill jag tacka alla härliga kunder & besökare som idag har tittat in och för att ni har uttryckt att ni tycker att vi har nu en fantastisk sortiment av nya märken samtidigt som vi har behållit flera som vi och även ni är trogna.

Från och med nästa vecka håller vi butiken öppen 11-18 istället för att stänga 17 som vi har gjort tidigare.

De nya öppettiderna  för butiken blir då tisdagar/onsdagar/torsdagar 11-18, fredagar 11-17 och lördagar 10-15 <3 

Webshopen är dock alltid öppen då många kunder runt om i Sverige uppskattar just att sitta och titta i lugn och ro när barnen har lagt sig eller när man har kommit ikapp sig med livets logistik och alla de stora och små måsten som präglar vara vardagar…

Anledningen till ändrade öppettider är just att många jobbar till 17 och önskemål har kommit att kunna komma efter jobbet. Därför ändrar vi och testar …

Nu är jag dock på Landvetter på väg mot London för att göra inköp på vårt nya märke Juicy Couture  som vi kommer att ha både kläder, smycken, väskor mm ifrån för att inte nämna de underbara velour dressar som de är så kända för. Dessa finns i butiken men har inte kommit ut i webshopen än men nästa vecka skall jag nog hinna fota.

Med mig har jag min dotter för jag är den som gärna tar med mig henne (om jag kan). Det finns inget roligare än att se de ögonen glittra vid synen av sådant hon bara har sett i serier, filmer… Kvalitetstid de luxe även om bara i 2 dagar men ändå en lyx som jag värdesätter högt.

”Mamma, du kan inte gå i jeans och sneakers när vi skall till London!” var min dotters kommentar när hon såg mig klädd i ”vanliga” kläder efter att ha tagit en dusch efter jobbet.

Enligt henne är en ”London style” viktig när man åker dit men fick sätta mig och förklara att när man som oss imorgon skall turista denna stad så är bekväma kläder och skor viktiga. Har man gjort misstaget att någon gång i livet prioriterat att gå runt i klackar eller dylikt för att gå flera timmar så gör man inte om det. Min syster och jag begick det misstaget en gång i Paris och ja, vi nästan grät av smärtan och fick gå in och köpa var sitt par sneakers i någon sko butik … Big tourist mistake =)

Hon njuter nu av en varm choklad, jag dricker lite kaffe och om en timma går vårt plan mot Heathrow … Vi kommer fram till vårt hotel i Paddington området nog efter midnatt men vad gör det när vi imorgon skall starta var dag i denna fantastiska stad och för att redan vid 1030 åka London Eye?

IMG_2315

Att få se saker med en 13årings ögon är faktiskt väldigt mysigt för det pirret om ”de stora upplevelserna” försvinner sorgligt nog med åren … eller om inte annat så talar jag för mig själv….

Nu önskar jag dig en trevlig kväll och självklart skall vi uppdatera bloggen från London <3

 

4 thoughts on “Från Landvetter …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *