Lashes & bokning …

Fredag och butiken är fylld med en massa nyheter och blir varm i hjärtat när ni som kommer in tycker att den känns lyxig och mysig <3

Har inte fått ut allt i webshopen men det kommer … Ibland lägger jag ut tillfälliga selfies framför spegeln för att få ut något direkt som DEN HÄR blusen som är bara så snygg och till ett bra pris. Ljuvlig och den är på mig idag <3

Lite högfärdig bick =)

IMG_1236

IMG_1233

Längtar till flytten för då kan jag fota även hemma när det blir mörkare och svårare att fota utomhus. En massa plus kommer i slutet på november när lasten lämnar vår nuvarande lägenhet för att inträda i den nya men först väntar en massa härliga jobb, nyheter, små event och två resor. Har även mailat för en offert om vad det kostar att få hjälp med möblerna och städningen på den gamla.

Min morgon startade med en liten liten powernap medan mina fransar fixades.

Sååå skönt … Sov nog då jag inte ens märkte av klicken från mobilkameran & tack Sara för att du tog hand om mig trots din lediga dag men med tanken att du ville att jag skulle vara lite extra fin när jag imorgon åker till London <3 Tacksam …

IMG_2242

Äntligen har jag bokat även hotel då det faktiskt är imorgon vi åker … Flyget går runt 21 tiden så vi landar sent men för att vakna på söndag med en hel ledig dag framför oss och förutom London Eye som redan är bokat vill lillan även besöka Madame Tussauds så ikväll  blir det att förboka även det så att man slipper de långa köerna som alltid finns…

Det är en glad dotter som ringde på väg till skolan idag (hon kommer till mig idag) och hela hon bubblade över allt hon vill se i London då hon har aldrig varit där trots att det är en liten berest 13årig tjej jag har =)

Nu är det dags att jobba på här … En ny leverans på smycken från Lily & Rose lämnades precis här i butiken och som vanligt blir jag som en liten flicka på Julafton trots att det är jag som lägger ordrarna =)

Har numera små gäng med tjejer som kommer när de är lite lediga från skolan för att spendera här hos mig 15/30 min. De sätter sig hos Knut, frågar, pratar och nog myser. Trevligt att butiken har blivit en liten samlingspunkt <3

Här provar & köper en kund Miss Me jeansen, hur läckra som helst, 1499:- och 27/28/30 kvar i storleken.

IMG_2302

Kram <3

 

5 thoughts on “Lashes & bokning …

  1. Hej

    Trevlig resa till dej och Nicole…Vad härligt och mysigt att du lite skojigheter inplanerade under hösten
    Kram Nettan

  2. Ha en härlig resa till London:-) Smart att förboka biljetter, men du är ju en smart quinna. Ha det riktigt bra hälsar Helene

  3. Jag glömde skriva förut; vilka fantastiska klänningar från Hale bob eller vad det hette…den blåmönstrade klänningen är ju som gjuten på dig:-) Så vackert tyg och så snyggt skuren, wow.
    Fast jag är nog en sån som köper för mycket kläder och i lägre prisklasser, men när jag ser dessa klänningar verkar det smart att byta filosofi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *