Att vänta in i det sista …

Godmorgon!

Vaknade lite trött men så kände jag att även om jag inte kommer att köra ett riktigt pass på gymmet så är ”något” bättre än ”inget alls” så jag fick ta in lite motivation för att gå de knappa 300 meter till löpbandet och roddmaskinen som väntade.

På plats fanns redan Tania som tränade Angelica, även kallad ”the machine” för den tjejen hoppade och studsade som Tiger i Nalle Pooh.

Vilken energi, själv blev jag trött bara att titta på henne då hoppandet är inget för moi nämligen. Blir illamående och yr direkt av det. Hon har redan gått ner närmare 5 kg på bara några få veckor och det syntes kan jag säga. Bra kämpat Angie som snart även kommer att bli en ny granne då vi flyttar in till samma hus i slutet på november.

Bra även av Tania som ser till att man plockar fram den ”jädra känslan” som man behöver ibland. De gjorde en övning som hon skall visa mig vid nästa tillfälle och som jag sedan visar här i bloggen då jag har aldrig sett den tidigare och då den kändes (fick testa den lite snabbt).

Efter mina 25 minuter på gymmet blev det en skön dusch, ombyte och lite packning till butiken.

Det är en riktig skön dag här i vår stad idag.

Lite lagom höst om ni förstår vad jag menar och den här tiden på året är det underbart att planera lite sköna behandlingar och lite ego tid.

Igår köpte jag nya krämer från Dr Obagi men om det imorgon för då skall jag även nämna en behandling jag har hört talats om som skall vara fantastisk för huden och som du kanske själv har testat?

Nu skall jag sätta mig och googla vidare på hotel i London för min dotter är lite orolig över att jag inte har bokat något ännu. Själv är jag nöjd med att vi har flyget, hotell finns det men självklart trevligt om man vet vart man skall när vi landar vid 2330 på lördag kväll <3

london

Har dock förbokat biljetter till London Eye, en attraktion jag aldrig har besökt de få gångerna jag har varit i London <3

Jobb och nöje i en och samma resa <3

2 thoughts on “Att vänta in i det sista …

  1. Vi (jag och mina döttrar 14,16 år) brukar besöka London några gånger per år. Vi brukar bo på Park plaza county hall. Det ligger i Waterloo, några tunnelbane stationer från centrum eller en kort prommis över westminster Bridge.

    1. Det skall jag komma ihåg till nästa tillfälle men sedan imorse är hotellet bokat i Paddington området så jag håller tummarna att det blir bra =) Tack för tipset …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *