Framme i London …

Efter en heldag på jobbet så tog Nicole och jag flyget vid 21.30, landade på Heathrow vid 22.20 lokal tid och efter att ha hämtat vår resväska tog vi Heathrow Express till Paddington station då vårt hotel ligger i detta område.

Från stationen använde vi oss av kartor appen och vi kom fram utan att fråga och genom att bara följa den där blåa pluppen som var vi !!! =)

IMG_2335

Nicole jublade över rummet då jag hade förberett henne på att engelsk standard hotel är inte lik den svenska men väl framme var det skönt att se att rummet var rent och helt ok … Kan dock inte annat än att tänka på vilket rum man hade fått hemma eller i Bangkok för det här priset men nu är jag verkligen glad att vi är framme och att vi bor bra …

IMG_1239

IMG_1240

Nicoles glädje slutade inte där för wifii ingår och den fungerade utmärkt!!! Detta innebar att pyjamasen åkte på direkt för att titta 10 min. på ”The Kardashians” =) men nu är klockan snart 2 på natten och det är dags att sova då en intensiv turist dag väntar på oss här i storstaden <3

Goodnight from us <3

IMG_2338

One thought on “Framme i London …

  1. Hej

    Härligt att ni är framme och mycket spänning väntar…Jag längtar till att få se de mysiga dressarna Juicy Couture…Vilka färger kommer du ha ?
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *