Middag, samtal, nattfnitter och gäster …

Godmorgon fina läsare,

igår tidig kväll gick min väninna Linda, jag och våra tjejer Nicole & Holly till restaurang Tapas för att sitta och äta en stund, fira lite Nicole och bara umgås lite.

Holly & jag på väg in och till er som har önskat någon mer bild på den fina jackan från danska Kaycee så ser ni en här (dock tagen med mobilen =) tillsammans med nykomna svarta Miss Me jeans i skinny model, www.furia.se

IMG_1678

Nicole fick en fin svart/vit randig tröja från Holly och Linda som hon blev jätteglad för och så beställde vi mammor lite tapas medan tjejerna tog var sin nugget med criss cut potatis…

IMG_0965

IMG_0967

Som alltid så otroligt gott … Nicole & Holly gick sedan hem till oss då tre andra tjejkompisar och skolkompisar skulle komma hem.

De skulle ha tjejmys med godis, chips och en massa prat så Linda och jag blev portade hemifrån. Vi fick klara direktiver att hålla oss utanför hemmet och så gjorde vi =)

Vi gick till Vinci bara 200 meter från vår lägenhet för att finnas i närheten och med täta mobilkontakter så hade vi ändå  koll. När de sa att de hade modevisningar och maskerad så kände jag ”skall verkligen inte gå hem” för om det var stökigt innan så anade jag att det nog inte var bättre =)

IMG_0990

Linda och jag tog var sitt glas vin och så satt vi och pratade om relationer och livet i allmänheten när två män kom fram och med en liten dålig men charmig ursäkt satte sig hos oss. Samtalen fortsatte kring ämnet och som en av de sa ”alla relationer går upp och ner så när vet man att det egentligen inte är normalt dåligt?”

Gissar att det är en fråga som många ställer sig och där svaret är nog upp till var och en…

Vid 2245 gick vi hem för då kände vi att flickorna fick stå ut med vår närvarande och mycket riktigt så var det tom. så att de välkomnade oss. Vi satt alla i soffan och  pratade vidare och då både LInda och jag bjuder lite på oss så blev det en massa fnitter =)

IMG_1694

Då sovplatsen räckte inte för oss alla så gick Linda och Holly hem och så fick 4 tjejer ta min säng och Nicole och jag låg i soffan. Klockan hann bli 2 innan jag hörde att de slutade skratta =)

Det blev nog inte så många timmars sömn för någon av oss men 8 var jag på jobbet för att packa några ordrar och för att fixa lite då Tania följer med mig på inköp till Oslo idag.

Alla tjejer har nu gått hem, jag har fixat med hundvakt och skall nu packa inför en natt i grannlandet. Nicole slöar i soffan och skall snart till sin pappa och hon påminde mig precis att om en exakt vecka vaknar vi i London.

Intensiv och rolig månad <3 Nu måste jag städa undan här …

Önskar dig en underbar skön söndag <3

2 thoughts on “Middag, samtal, nattfnitter och gäster …

  1. Önskar att alla fina kläder som du säljer kunde göras i större storlekar. Så trött på att inte klädtillverkarna fattar att vi ”större” också vill ha fräcka kläder. Visst kan jag gå ner i vikt, men är faktiskt nöjd med mina former;) Men nu till min fråga, någon här inne som har koll på var man kan köpa snygga kläder för oss mulliga? Och föreslå inte de stora kedjorna för de har iiinte roliga kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *