Alla vägar bär till Rom? =)

Vid 15 idag kom Tania för att hämta upp mig och köra mot vårt grannland Norge då jag har ett inköp i Oslo imorgon och Tania har ett Herbalife möte med några kunder under morgondagen.

IMG_0993

Det sägs att det är svårt att åka fel när vi numera har GPS i mobiler och bilar så jag ställde in gatunamnet och Norge …

Glömde dock en liten liten detalj: staden … så när vi kom till Norge och fortsatte köra så kändes det lite märkligt att vi skulle enligt GPS:n komma fram imorgon bitti vid 6 på morgonen?

Vi kliade våra smarta huvuden och funderade lite … Gick in åter för att kolla adressen och ja, vi var på väg mot norra Norge då Trondheim dök upp som ett delmål… Gör om och gör rätt kom vi fram till under några skratt så vi vände och åkte mot samma gatunamn men i den rätta staden Oslo.

Vi checkade in på Raddison Blu för att direkt gå till en liten tapas restaurang som finns precis på andra sidan gatan. Vi hade inga tider för research i Michelin guiden då vi var något hungriga =)

IMG_0995

IMG_1006

Tapas ikväll igen och ja, jag kan verkligen inte låta bli de där baconlindrade dadlar …

IMG_0997

Tanias barn ringde och ville veta om vi bodde i en hydda =)

Ja, ingen omöjlighet då vi hade nog kunnat hamna i en sådan om vi hade följt den där rösten som hade sagt ”nu har ni kommit fram till mål” imorgon bitti…

Tanias t-shirt finner du HÄR, 299:-

IMG_0999

Vår glade restaurangägare (tror vi =)

IMG_1001

Otrolig skön kväll så vi gick en liten runda bland små gator för att se om vi kunde hitta någon plats att fota några nyheter till webshopen imorgon och det ser ut som att en vacker italiensk tjej som har tom. vunnit ”Miss Italien i utlandet” blir fotad i de imorgon om allt går enligt planerna.

Imorgon vid 11 väntar inköp gällande vårt nya brand Hale Bob, ett märke jag såg i en av de butikerna i Bologna som har koll och som säljer kläder som framkallar den där berömda kvinnliga”vill ha” känsla.

Nu har vi fått de första plaggen och imorgon väntar en större order för vår & sommar …

Tröjan jag har på bilderna nedan finner du HÄR och är just från detta märke som många amerikanska kändisar väljer och älskar.

Ikväll tillsammans med svarta Please Jeans, 1399:-

IMG_1010

IMG_1013

Tillbaka till hotellet bytte vi om till pyjamas och vi kunde inte annat än att ta något kort =)

Som jag skrev på instagram @michelacastellari Life is short, so smile while you still have teeth” <3

IMG_1739

11986324_920794871292743_4417277040545728671_n

Nu skall vi snart sova för att vakna till hotel frukost och härliga inköp <3

Godnatt från oss i Oslo … dit vi kom fram … till slut =)

 

2 thoughts on “Alla vägar bär till Rom? =)

 1. Hej Michela!
  Jag undrar vart du har köpt din Louis Vuittonväska? Och vart/hur du gjort så att dina initialer står på den? Tacksam för svar!
  Tack också för en jättebra och inspirerande blogg, även din nätbutik, finns alltid en massa fint :)
  Kram

  1. Hej Sofia,
   initialierna beställer du i LV butiken i samband med att du beställer väskan och inget du kan göra i efterhand på en LV väska. Det kostar extra så klart och tror att det är ca 15% mer än vad väskan kostar som grundpris…
   Dock gillar jag det speciellt med tanke på alla kopior som cirkulerar … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *