Idag blev hon tonåring <3

Jag kan inte annat än att känna ibland någon längtan över att vilja få vara liten igen för att bara få åter uppleva det där pirret som man känner när något spännande skall ske som att fylla år…

Nicole hade själv satt på sin mobil på väckning vid 6 då hon ville vara säker att jag inte hade glömt, ett litet bevis över längtan till denna dag.

Sådant glömmer jag inte och glömde så klart inte idag när Knut och jag gick till köket för att ta fram den där cheese cake tårtbiten som hon hade önskat sig och för att tända ett ljus som traditionen vill när vi skall tåga in till sovrummet och till en dotter som låtsas sover samtidigt  som min hemska och tonlösa sångröst skall försöka sig på grattis sången på italienska.

”Tanti auguri a te, tanti auguri a te, tanti auguri a Nicole, tanti auguri a te … ” <3

IMG_0916

Den här lilla söta och speciella famiglia med en numera tonåring till dotter och snart en liten pensionär till hund <3<3

IMG_0918

Förutom resan till London så fick hon en necessär från Marlene Birger, från Knut ett armband från Lily & Rose, från butiken en t-shirt från nyinkomna Juicy Couture (allt skall fotas nästa vecka) som tack för att hon står ut med en arbetande mamma och för att hon ställer ibland upp med att ta kort och så fick hon även från mig lite pengar till London då hon jag vet att hon så gärna vill köpa en flanellpyjamas på Victoria Secret.

IMG_0922

Gissar att hon blev nöjd med sina presenter och även om hon tvingades gå upp för att hinna till skolan så blev hon även firad ikväll med middag med sin pappa och familj och med ytterligare andra underbara paket.

Imorgon kväll är hon hos mig igen då vi skall ut och äta med min väninna Linda och hennes dotter Holly (som vi var på Gotland med) så ikväll passade jag på att gå till gymmet efter jobbet.

12009808_10153173838313660_6597901997716795236_n

Dessa på bilden nedan bränner gott kan jag lova …

IMG_0938

Väl nere är det svårt att komma upp igen men det skall kännas när man tränar =)

Imorgon lördag är butiken öppen 10-15 och välkommen att titta in för att se de första underbara mysdressar,  söta väskor och plånböcker samt vackra smycken från vårt nya amerikanska brand Juicy Couture <3

Nu har jag tvättat håret och tittar på ”The Guardian” med bland annat Kevin Costner, en av mina favoriter sedan ”Dansa med vargar” filmen …

Kram <3

 

 

4 thoughts on “Idag blev hon tonåring <3

 1. Vilken sötnos till dotter du och lilla vovven.Hälsa Grattis från Ronneby oxå.
  Kramar Eva (skriver kramar till er fast jag inte känner er men det känns nästan så,då jag kikar in hos dig nästan varje kväll,mysigt)Gillar din lilla familj.

  1. Hon tackar för gratulationerna och tack för att du tittar in här hos oss =)
   Ja, det måste vara en liten märklig känsla att ”känna” någon utan att egentligen känna dem =) Det märkliga med oss som bloggar <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *