Nytt boho chic märke: Hale Bob …

Solen skiner och vi bjuds här i småstaden på en vacker höstlig dag medan många njuter av vetenskapen att det är fredag, en kanske ledig helg väntar med familj eller vänner eller så har man en ego helg där man ej behöver ta hänsyn till någon annan än sig själv =)

Nicole är hos mig fram till söndag så vi skall ta en kvällspromenad och ha det där fredagsmyset framför teven som man längtar efter ibland speciellt när dagarna har varit fyllda med leveranser och den lilla lilla stressen man har att vilja hinna få fram allt i butik & webshop <3

Är man själv med allt så får man känna att man lever =) men å andra sidan är det leenden varje gång jag packar upp de ordrar jag har har gjort …

Igår eftermiddag kom mitt nya märke, ett brand som kändisar som Cindy Crawford, Britney Spears, Sofia Vergara, Paris Hilton och många många andra älskar till vardags som till fest. Ett exklusivt boho chic märke som jag fann i en av de butikerna i Bologna som ”har koll” och då jag ej kunde annat än att lägga märke till deras kläder, med häftiga print och färger så antecknade jag namnet och kontaktade dem väl hemma igen.

Igår kom första leveransen och vi börjar lite försiktigt för till vår/sommar kommer en stor order läggas här … No doubt, ville först dock känna materialen, se hur storlekarna är (helt ”normala i storleken”) och om jag tyckte om märket innan så älskar jag det nu.

Du finner Hale Bob hos oss på Furia.se

11960217_10153157838683660_5548338774298085814_n

Igår var min dotter och kompisen i Göteborg för att ha en liten shopping runda som avslutades med någon hamburgarbuffé på Avenyn.

Direkt efter butik stängning var jag på föräldramötet och det är alltid intressant att se ”grupperingarna” på föräldrarna … Tänk vad mycket som ”tycks” där medan man skall sedan stå och säga att det är så viktigt att barnen inte baktalar andra … Olalá vad intressant sådant är =)

Just en av anledningar till att jag tycker att män är generellt sätt så mycket roligare att umgås med, inte så mycket drama där. Även som ung umgicks jag mer med killarna än tjejerna faktiskt … Märkligt kanske men känner mig mer bekväm med de tror jag …

Från föräldramötet som hölls av två underbara lärare till stationen där jag mötte upp Nicole och Mathilda då jag inte ville att de skulle gå hem själva nu när någon ”galning” har hoppat på två tjejer här i Borås. Som tur är har han sprungit iväg när de drabbade tjejerna började ropa på hjälp men otäckt att man som tjej eller förälder till en tjej skall känna en konstant osäkerhet …

Knut och jag mötte därför upp vår lilla trötta tjej och de båda var nöjda med sin shopping även om de tyckte att ”det inte fanns så mycket fint”.

Bättre att shoppa i Borås tycker jag  =)

Imorse gick jag till gymmet inte för att träna men för att dricka kaffe med Tania som precis hade kört ett pass …

På bild en av de snygga blusarna från Hale Bob som redan finns ute på Furia.se

IMG_1121

Nya extensions från Toupema Belgal som de satte in på Youniqe igår och håret är lite längre än vanligt men roligt att ha långt långt i ett par veckor innan jag tröttnar och klipper upp det =)

Nu skall jag jobba på här i butiken <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *