Fredagsmys med lilla famiglia …

Buonasera <3

Hämtade ut den nya systemkameran igår men har inte satt mig in i den ännu då lite läsning behövs för att förstå funktionerna och hur allt fungerar…

Är nog inte den mest tekniska personen och har lättare att lära mig genom att man visar än att läsa mig till sådana tekniska kunskaper. Hoppas finna lite tid på söndag för denna fördjupning =)

Min Iphone 6 Plus som jag fick i födelsedagspresent förra november har jag bytt glas på en gång för att samma kväll åter tappa den och få en liten liten repa … Insåg helt enkelt idag att det var dags att köpa ett nytt mobilskal så gick in till butiken Jolina direkt efter stängning och köpte ett från Marlene Birger.

Nicole har den med deras klassiska svart/vita mönster så valde istället ett nytt sådant som går i beiga och svarta toner.

IMG_0176

Får erkänna att jag köpte en liten liten petité present till min dotter också när jag ändå var där (hinner aldrig gå i affärer nämligen =) för även om resan till London är en present så vill man så klart ge ett eller två paket när frukosten skall serveras i sängen som traditionen vill =)

Flygbiljetterna är bokade och har tittat på 2 alternativ på hotel, skall välja inom några dagar … Väntar bara att priset sänks men tror nog inte riktigt att det fungerar så =)

På mig Please Classic Nero och DENNA sköna tröja från Valerie som är mjuk & skön samtidigt som den har guldiga enkla detaljer.

IMG_0168

Vi satte oss en stund på innegården innan lite hämtmat och teve …

Sötaste lilla famiglia har jag <3<3

IMG_0191

Många kunder som kommer till butiken tycker att det är så märkligt att Knut inte går ut när dörren ofta är dörren under de varmare skönare dagarna men den här lille killen har alltid koll på mig …

IMG_0166

Nicole och kompisen Matilda har bestämt ”ingen godis” fram till höstlovet så vi har köpt lite chips till fredagsmyset och till ”Twilight” på TV.

Nu skall pyjamasen på och så skall vi krypa under täcket i soffan och njuta av denna sköna fredag <3

Önskar dig en underbar kväll <3

2 thoughts on “Fredagsmys med lilla famiglia …

    1. Visst är det så =) Teknikens värld tar jag till mig bäst genom att ngn som kan visar mig men misstänker att många klarar av instruktionsböcker, annars hade de nog inte funnits =) Önskar dig detsamma …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *