Att ”förlora” ca 300.000:- på 2 veckor …

Bonjour mon ami <3

Idag regnare det MYCKET här i småstaden och letar febrilt efter någon tändare för att just tända en massa ljus omkring mig.

Höstmys på gång <3

Imorse när jag vaknade frågade Nicole mig ”och hur man lilla mormor?” då hon såg mina ”svårigheter” i att resa mig från sängen pga. träningsvärken. Där satt den första komplimangen för dagen … =)

Idag skall de måla fönsterkarmen från insidan på alla lägenheter i den bostadsrättsföreningen där jag bor nu och kan inte annat än att skratta och kanske gråta över att jag skulle ha väntat en månad med att sälja min lägenhet. Anledningen?

Två veckor efter att köpet för den hade genomförts fick jag meddelandet om att hyran sänktes med hela 1800:- vilket hade inneburit att lägenhetens värde ökade i och med detta med ca 300.000:- på direkten.

Nu målas hela huset och undrar vad nästa steg är? Kommer alla lägenheter att få en totalrenovering också? =)

Ibland kan man verkligen känna att det där ”flytet” inte riktigt finns men får välja att skratta åt detta istället.

Jag hade nämligen önskat att hyressänkningen hade kommit efter mitt flytt (ja, jag sparar dock dessa sista månader några kronor) så att jag hade kunnat vara omedveten om detta eller att det hade kommit ett par veckor innan så att försäljningen av den hade kunnat grunda sig på detta nya ”hyra”.

What to do? Bara att gratta han som köpte den som redan har gjort en otrolig bra investering.

Får istället tänka på att jag hade flyttat ändå eller att jag ändå inte hade velat stanna kvar då jag är färdig med den lägenheten.

Visst kan man önska sig ibland att ”turen” hade infunnit sig när det gällde två veckor? Nu skall jag inte klaga, jag är ju glad ändå, vi skall ju flytta till ett nytt hem och det är nu 3 månader kvar!

En kopp kaffe, några mail och så skall jag ha butiken öppen till 18 ikväll <3

(Please Classic Imperial på bild om någon undrar)

IMG_0579

Önskar dig en skön dag i skyddet från regnet men med den ljuvliga musiken som regnet faktiskt innebär … Vem behöver Spotify? =)

 

4 thoughts on “Att ”förlora” ca 300.000:- på 2 veckor …

  1. Typ bead&breakfast fast hemma hos privatpersoner.
    Du hyr ett rum eller hela lägenheten.

    https://www.airbnb.se

    Kul sätt att lära känna människor & nya städer på. Man får bättre tips än av conciergen på hotell tex.
    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *