Ett litet tips till alla små och stora fashionistor …

Fredag och solen skiner så vi alla får nog njuta av en vacker helg <3

Ikväll skall jag sitta och äta ute vid kusten med vänner så längtar redan efter en skön kväll i detta vackra sommarväder (även om jag älskar hösten =)

Har nu suttit och googlat lite på hotel i London (tack för era tips förresten) och såg The Barkley Hotel (nej, har inte råd med boende där =). Har dock varit där för några år sedan med min mor och syster då vi firade mamma just i London.

The Barkley Hotel är bland annat känd för sin pret-a-porter afternoon tea där kakor formas efter säsongens kända märkesväskor, skor och kläder. När sockret möter fashion och glamour.

Är du i London så är det ett litet måste för alla som gillar just lite fashion. Denna afternoon tea nämns ofta i just i tidningar som Vogue, Cosmopolitan mm. så ett litet tips till dig som besöker staden och som kanske vill bjuda bästa väninnan, systern, mamman på något lite unikt.

Bilderna är hämtade från The Barkleys hemsida.

14558

14573

14561

Bara ett litet tips från mig i småstaden till dig som skall besöka storstaden.

Skall googla dock vidare efter betydligt billigare hotel för det blir en inköpsresa dit i september och funderar om jag inte skall ge min dotter i födelsedagspresent just detta <3

 

2 thoughts on “Ett litet tips till alla små och stora fashionistor …

  1. Men vad coolt! Otroligt snygga kakor och bakelser. Själv gillar jag aldrig söta bakelser men skulle nästan kunna äta en för skönhetens skull.

    Du som gillar coola grejer och lite unika, udda prylar. Jag läser en blogg. Bloggaren skapar grymt coola grejer av andra grejer. Tänkte att jag kanske borde tipsa. http://funkynality.blogspot.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *