Att suga på karamellen …

Godmorgon!

Det finns två saker som jag alltid har önskat göra sedan jag var 14 år.

I Italien säger man ”sogni nel cassetto”  =  drömmar i lådan för att förklara de medvetna små drömmar man har i livet och just två har alltid funnits där i min bucket list över ”things to do”.

Av någon märklig anledning så verkar just det man alltid har velat göra vara de man inte gör. Varför?

Man har gjort en undersökning där man sa till olika individer att de hade vunnit en middag för två. De fick välja om de ville äta middagen samma kväll, kvällen därpå eller två veckor efter. Minns nu inte fördelningen men den största majoriteten valde efter 2 veckor trots att risken för att den inte blir av ökar ju längre bort den inträffar. Man förklarar lite människors val genom att en del av nöjet är ”att suga på karamellen”.

Vad tror du att du själv hade valt?

En person jag inte känner har nu givit mig ett uppdrag, att skriva ett kapitel av min bok innan veckan är slut så min helg skall spenderas vid datorn genom att starta min lilla ”sogno nel cassetto”. Han har även påpekat att resultat är ett krav han ställer på sina anställda och nu även på mig (även om jag inte är anställd i att skriva =)

Behöver pressas lite ibland, har en förmåga att inte göra annars …

Tyvärr finner jag ingen ro hemma då det är så rörigt överallt och har ingen motivation till att fixa, städa och ordna då vi skall ändå flytta snart (längtar sååååå …. ).

Helst hade jag suttit på en kafé i Paris  och skrivit med en café au lait på bordet men så är detta lite av en omöjlighet trots att det är ett litet ”o” som gör att det icke blir en ”möjlighet” =)

Måste nu vara målinriktad för min lilla hjärna har en förmåga att tänka på för mycket annat istället för att koncentrera sig på en sak och vara målinriktad i något som jag vill göra och inte måste göra.

Får byta ut kafét i Paris eller Florens mot en kafé här i Borås och låtsas … Gillar att låtsas ibland, verkligheten är ändå där ändå oavsett vad =)

Nu skall jag jobba på här för idag skall jag även fixa min utväxt och det behövs för nu gör spegelbilden svårt för mig att även låtsas att jag är blond =)

(Idag: Please Classic Blu Trash, Superga skor)

DSC_0714

Kram så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *