Vem är Charles?

Klarblå himmel och sol denna onsdag när de italienska flaggorna pryder vår lilla torg …

DSC_0654

DSC_0657

Nicole har väntat på denna dag i flera dagar nu då det var igår som det sista avsnittet för säsongen på PLL  visades i USA.

Hon hade redan då planerat att just ikväll skulle hon titta på det när både hon och jag var hemma för PLL vill man visst inte sitta och titta i sin ensamhet.

I detta avsnitt skulle man nämligen få reda vem Charles är och denna fråga är BIG, en sådan som har nog engagerat många unga tittare.

För att kvällen skulle bli så mysig som hon önskade så krävde den även popcorn och att pyjamasen var på men först tvingade Knut och jag henne att gå en promenad då lite syre gör att man inte missar viktiga detaljer i PLL avsnitten, kända forskare har bevisat ett samband.

DSC_0659

DSC_0661

Snart är dessa ljuvliga blusar från Copenhagen Luxe slut men skall försöka beställa nya då de är snygga, sköna och användbara även i vår vardag.

DSC_0672

Väl hemma igen var det några regler som gällde för min del.

Jag skulle vara helt tyst i en timma då koncentrationen var stor när avsnittet sattes igång och jag var tyst som en mussla och när jag av misstag började prata blev jag hänvisad till att gå till mitt rum …

Ibland undrar jag över rollfördelningen i vårt hem och till er kännedom är chocken nu stor när hon har fått reda att Charles är/var en tjej???

Har inte sett ett enda avsnitt får jag erkänna men roligt när en serie engagerar så … Själv älskade jag ”Nord & Syd” , minns ni? <3

4 thoughts on “Vem är Charles?

 1. Hej

  Hjälp är jag efter min tid…har aldrig hört talas om Charles hihi…Men Nord & Syd minns jag…

  Jag kommer beställa denna blå/vita blusen och skulle även ta en topp Sanne Rainbow, på rea men den när jag fyller i och går till kassan står det inget om rea, utan 599:-
  Dras det hos dej? så jag inte ser det nu…
  Kram Nettan

  1. Hej

   Ok, då hänger jag med. Tack för snabbt svar. Nu är beställningen iväg skickad
   Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *