Längtan till hösten …

Hej tisdag och hej regn för här i småstaden Borås regnar det och jag gillar de där dropparna som rensar luften och som ger mig någon slags inre lugn.

Vaknade tidigt imorse, gick upp och öppnade fönstret för att sedan lägga mig igen för det finns få saker som är skönare än att lyssna på ljudet av regn och känna doften av den medan man ligger nerbäddad i sängen under en skön täcke.

När jag gick låg Nicole kvar där och njöt … Vi  är väldigt lika gällande vissa saker <3

Nu är jag i butiken som nu innehåller en blandning mellan höstens/vinterns nyheter och sommarens märkesrea för att snart fyllas på med nyheter från nya märken och sådana som jag har jobbat med tidigare.

Jag är en riktig höstmänniska, helt klart min favorit säsong på året då den speglar nog mer mig som person vilket kan låta deprimerande då många förknippar denna period med just negativa känslor, många men inte jag =)

Ibland går jag lite mot strömmen i vad jag uppskattar, i know men det som är underbart med oss människor, vi får lov att tycka olika, otroligt tråkigt & enformigt annars.

Skall nu anmäla mig och Nicole på en träff nästa onsdag med de som bygger husen dit vi skall flytta in i slutet på november då vi missade förra mötet. Hoppas att vi får se lite av den lägenheten som vi har köpt utan att den ens var byggd. Längtan är nu stor och datumet 23/11 närmar sig …

Bestick har varit något som har försvunnit lite då och då så har köpt nya till flytten, vi får dock klara oss med de vi har tills dess för jag vill verkligen ha det nya i det nya … Does it makes sense? =)

Tror inte att jag har haft 12 av varje någon gång i mitt liv som singel så bara det känns som att jag samlar på mig vuxenpoäng i min blyga ålder på snart 44 år =)

DSC_0656

DSC_0657

 Låter kanske roligt men jag är glad för nya bestick  men så är de verkligen snygga också =)

Det lär nog bli i framtiden några inlägg om inredning misstänker jag som en variation till kläder och jobb.

Apropå kläder: today blus från Copenhagen Luxe (gårdagens leverans) & Please Classic Blu Trash <3

11222636_10153102665658660_8165729296666296093_n

Skickar dig en kram och nu visar sig solen lite blygsam fram <3

3 thoughts on “Längtan till hösten …

    1. Har kolla på priset nu Ulrica och 499:- per set kostar de … Inte direkt ikea priser men har man som mig inte haft matchade bestick på flera år så kan man nog tänka sig att ”investera” i en förändring =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *