Att längta efter måndagar …

Buongiorno <3

Egentligen är jag nog en av få som inte förknippar måndagar med någon slags light variant av ångest då jag istället är nog den som fruktar mest helgerna för att de förväntas innehålla familj middagar, fika hos släkt och vänner och utflykter av alla möjliga slag.

Har man ingen familj & släkt på hemmaplan så blir man rätt så ensam och är man singel blir man det ännu mer av någon märklig anledning då par bjuder par och familjer bjuder familjer. Det kanske är helt naturligt att så är fallet men varför egentligen?

Funderar på att bli ihop med någon i ett par månader för att se om jag upplever någon skillnad. Som en liten forskningsprojekt á la Castellari =)

Å andra sidan älskar jag söndagar för att den innehåller färre måsten och jag vet att Nicole har inga större ”krav” när hon är hos mig då hon får den delen jag ej kan ge henne när hon är hos sin pappa.

Imorse började denna måndag med att få mina ögonfransar fixade och valde lite färre den här gången och är som alltid väldigt nöjd <3 Bara den hemska utväxten som skall fixas så kommer det att kännas bättre =)

På måndagar brukar butiken vara stängd men hade alla helgens ordrar att packa och få ivägskickade så jag hade ändå öppet i några timmar och kunde samtidigt ta emot en ljuvlig leverans av de blusar från danska Copenhagen Luxe som ni kunder gillar så mycket för dess breda användningsområde (jobb, utgång, mm.)

Priset på 799:- för en blus i bomull & silke känns också helt ok då jag tror att när man kommer upp i en viss ålder då gör vi några fler medvetna köp än de impulsiva som kanske präglade mer en viss ålder.

Blusen finner du HÄR <3

IMG_9559

Jeansen är Please New Classic till dig som undrar.

DSC_0669

DSC_0671

Det är några av er som undrar hur gammal Knut är då han ser lite valpig ut … Knut är en pomeranian på 8 år som man kanske kan tyda av det vita partiet runt nosen och en helt fantastisk liten hund som är i butiken med mig på dagarna men som även får gå iväg i några timmar när Barbro hämtar honom för promenader.

Jag har en fantastisk hjälp i henne och det är en lyx som jag är otrolig tacksam för då även små hundar behöver motion. Vill påpeka att de inte är accessoarer och skall ej behandlas som sådana är min åsikt.

Nu skall jag umgås med min lilla som snart börjar skolan igen …

Önskar dig en trevlig kväll så länge <3

6 thoughts on “Att längta efter måndagar …

 1. Tänk att det är så olika för alla, för mig är måndagar hemska och mycket ångest. Helgerna består ofta av mycket att göra och nästan alltid träffa släkt och vänner, kontrasten på måndag blir ganska tom och inte lika mycket att göra, jag jobbar tis-fre, så måndag är en mellan dag, ofta tyst och ensam. Fast ibland kan det vara skönt också.
  Önskar dig en fin kväll!

  1. Det är just det som är fascinerande med oss människor med olika livssituationer =)
   Jag kan uppskatta helger för all del men när jag har min lilla får jag så dåligt samvete för avsaknaden av det som ”alla andra har” samtidigt som jag vet att hon uppskattar våra sköna och ensamma helger då hon får det andra hos sin pappa …
   Önskar dig också en trevlig kväll <3

 2. Förstår dig helt vad gäller första stycket du skriver. Jag har inga som helst problem med måndagar men som singel och i 40-årsåldern så kan helger ibland kännas trist. Framförallt om man har alldeles för många oplanerade helger framöver och alla ens vänner är i relationer. Ibland kan det bli otroligt tråkigt medans ibland är det bara skönt ha en soft helg.
  Men du är inte ensam om att tycka så :)
  Ha en fortsatt bra dag!

  1. Jag är en ensamvarg och hade inte gillat stora släkt ändå men ibland när man känner sig lite ensam (och vill inte dejta =) så vill man alltid ha det som man ändå inte hade velat ha, märklig fenomen det där =)
   Tror egentligen att jag saknar ett intresse som inte är relaterad till jobbet, något som engagerar mig och som ger mig någon slags frihetskänsla =)
   Måste ha bil igen tror jag =)
   Detsamma <3

 3. Visst är det så, som singeltjej/singel får man hålla sig till andra singlar :)
  Knäppt!!

  Fick mina fina Superga i veckan, toppen med lite rea för oss som lägger alla pengar på döttrarnas ridning, men jag tycker det är underbart för henne så jag klagar inte!

  Hur stora storlekar har du på Pleasejeansen i affären, går de upp till large om man översätter storlekar, har aldrig fattat vad de siffrorna står för…

  Ha det fint!

  1. Relation segregation tycker jag att det är men gissar att vi fungerar så gällande det mesta =) Lika barn leker bäst? Kanske även om det vore mer intressant om det inte alltid vore så =)
   Barn kostar och deras aktiviteter är inte gratis så roligt om man får möjlighet att handla något man önskar till fantastiska priser.
   Please jeans går XXS-L (har large kvar i vissa tvättar i butiken och webshop) så bor du i Borås kom in och prova och är du osäker maila mig längd och vikt så kan jag försöka mig på en gissning ..
   Detsamma till dig!
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *