Vår lilla söndag …

Hej denna lata & soliga söndag <3

Bara för att jag igår gick in på temakalendern fick jag veta att idag är det rulltårtans dag och en sådan sak kan jag inte bara undvika att fira =) Nicole och jag tog därför en liten fika i parken då vi skulle rasta Knut och passade på …

Den här smakar som den som min mormor gjorde och fick därför en nostalgi attack. Tänk vad smaker, dofter och musik kan påverka minnen. Minns den sommaren då jag bodde hos dem, innan jag bestämde mig för att flytta hit. Alla skratten … en underbar period i mitt liv så vinkar till er i himlen mormor & morfar <3

IMG_9445

Vi var flera som fikade i Stadsparken …

DSC_0667

Självklart fick vår lille också smaka lite.

När vi stod och tittade på honom kunde vi inte sluta för han är verkligen den sötaste hunden vi har sett och underbar är han också för all del, påstår vi objektivt =)<3

DSC_0672

DSC_0673

På torsdag skall jag färga min utväxt för den är big nu och det är inte alls roligt att gå runt som jag gör nu men nu när tiden är bokad kan jag ändå stå ut …

Har du någonsin lånad din killes/mans skjorta? Den är större än din/dina och därför helt underbar att ha på sig?

Gestuz har kommit nu med två skjortor som är just i boyfriend model och då dessa är stora i storleken kan du lätt gå ner en storlek. På bild har jag storlek 36 så även du som har önskat att jag tar in lite större storlekar kan beställa en 40 som en L/XL.

Nicole fick snabbt fota mig i dem för att få in dem i webshopen så kommer bilderna att bytas ut så småningom när mina tjejer hinner göra detta mellan skola, träningar och extra jobb.

DSC_0679

Väl hemma tog jag av mig jeansen och gick runt så här (skorna åkte också av efter en stund) för visst är det mysigt med bara en ljuvlig big shirt?

En liten maskulin touch som en oversize skjorta kan bli väldigt feminin är mitt tyckandet … Allt behöver inte alltid sitta tajt.

DSC_0757-682x1024

Nu skall vi förbereda något att äta här hemma så önskar dig en trevlig söndag kväll så länge <3

 

4 thoughts on “Vår lilla söndag …

 1. Hej :) älskar din blogg å din butik. Undrar vad som har hänt med din kollega? Äger ni inte butiken ihop längre? Mvh Therese

  1. Tack Therese =)
   The Little Showroom finns inte längre då vi kunde inte längre driva det med två löner så jag startade med hjälp av en person Furia som butik och webshop och därför kommer du att märka att vissa märken tillkommer och byts ut =) Hoppas du kommer fortfarande att gilla =)

 2. Hej Michela,
  jag undrar var du har köpt dina glasögon du har på dig,dom är verkligen jätte snygga.
  kram
  Carin

  1. Hej Carin,

   de är köpta i Bangkok av märket Rayban och tack för att du gillar, min dotter tycker att de är det fulaste hon har någonsin sett =)))

   Kram
   Michela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *