CIFF 2015, Köpenhamns Fashion Week …

 Buonasera mina fina läsare <3

Min morgon började här i Köpenhamn med en kaffe några meter från hotellet.

DSC_0491

Vid 9.30 fick jag skjuts till CIFF (Bella center) där Köpenhamns Fashion Week bland annat går av stapeln. Hade några möten bokade för att lägga ordrar inför nästa vår/sommar.

Hos killarna som säljer Miss Me jeansen fann jag även otroligt goda doftljus och det var flera som stannade och tittade på dem i deras monter.

Samma tillverkare bakom dessa som Voluspa ljusen vilket säger jag en del …

DSC_0501

La order även på Miss Me jeansen och glöm inte att vi nu har alla från vår/sommar 2015 på vår märkesrea HÄR.

Missa inte  speciellt med tanke på att den starkare dollarn gör nu att priset på dem höjs vid nästa leverans så sista gången du kan köpa de så billiga som nu.

 Håller med de som tyckte att det var lite svårt att hitta i mässan men som tur är fanns kartor och så kunde man fråga =) Till slut kom jag fram till montern där jag hade bokat tid för att lägga order på två nya skomärken inför just nästa vår …

Beställde så klart även nättare men tyckte att dessa är coola och ursnygga till boot cut jeans för en skön casual look med lite hippie inspo =)

DSC_0492

Kan du gissa märket på dessa ovan?

Från skor till Please jeansen och nya beställdes med leverans oktober då vi väntar på ytterligare nya i slutet på augusti …

DSC_0502

DSC_0504

DSC_0505

DSC_0506

Fick sedan skynda mig till Superga montern som stack ut då två bilar fanns i den =)

DSC_0507

Det är samma färger som gäller även nästa år så passa på att köpa årets från 499:- HÄR

Sommaren har trots allt precis börjat =)

Vid 19 tiden var jag tillbaka från mässan för att gå en liten promenad på stan och köpa mig något att äta då magen började göra mig påmind att den hade bara fått frukost …

DSC_0510

Det är verkligen en vacker stad men så svårt det är att förstå danska!!! Förstår inte varför de förstår svenska utan problem medan motsatsen är inte självklar?

Kanske beror det på att jag är italienska iofs. =)

Ikväll är jag själv så ligger nu på hotelrummet och skall snart somna då tåget väntar imorgon för att ta mig hem igen <3

Önskar dig godnatt så länge …

 

6 thoughts on “CIFF 2015, Köpenhamns Fashion Week …

 1. Hej, fina bilder; även de från Mölle; SÅ fint det är ja. Hoppas att du är nöjd med din resa. Tänkte på det där med den ’svåra’ danskan; vi är många som har bekymmer där och det är inte bara med räkneorden;-). ’På riktigt’ så läste jag en artikel om att danskarna själva faktiskt oxå har bekymmer; det har visat sig att barnen har svårt att lära sig i början, att de danska barnen behöver längre tid för att lära sig språket och jag tror att det är för att det är svårt att ’plocka’ ut enskilda ord etc. (Ursäkta om någn dansk/danska läser detta; men det ’stod faktiskt’ så i en seriös tidningsartikel…)
  Dvs du är i gott sällskap Michela; sov gott och välkommen hem till Västkusten.
  Kram Helene

  1. Tack Helene … Det är ganska intressant att ett språk kan vara svårare än andra även för de som är födda med att höra det kontinuerligt men så kan det absolut vara.
   Det märkliga är just att danskar verkar förstå det svenska språket lättare än svenska det danska vilket måste nästan medfödda att det tycker att det är märkligt att man står där som ett ? och helst vill höra det på engelska =)
   Vaknade i en solig Köpenhamn och om ett par timmar skall jag bege mig till stationen, köpa ngn svensk tidning och så sätta mig på tåget hem.
   En avkopplande dag =)
   Kram

 2. Så coola skor, älskar den bohemiska hippiestilen. Och ljuset såg ju riktigt läckert ut. Skulle vara roligt att besöka en sådan mässa någon gång, säkert full av inspiration efteråt. :)

 3. Hej,
  Jag tror dojjorna är UGGS.. Jag var också själv i Cph, hade varit trevligt att träffas. Tog mig modet att ta en drink nere vid Nyhavn själv på kvällen, dock kände jag mig iakttagen, folk tycker nog det är lite konstigt att man sitter själv.
  Hoppas du hade en bra mässa med fina saker.
  Lycka till med kommande inköp.
  Kram

  1. Hej! Faktiskt inte men bra gissat =)
   Du hade kunnat höra av dig, var själv sista kvällen så vi hade kunnat ta ett glas tillsammans =)
   Hoppas du hittade mycket snyggt för kommande och näst kommande säsong …
   Detsamma till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *