En viftande glad svans …

Hej denna fredag kväll <3

Jag kom hem i eftermiddags med tåget från Köpenhamn och Barbro som snällt passade min hund Knut kom just till stationen så att jag kunde ta med mig honom hem direkt.

Den där lilla svansen gick i ett när han fick syn på mig och kan inte förstå att en sådan liten varelse kan hysa så mycket kärlek till mig som han faktiskt gör. Kan inte annat än att bli rörd över den kravlösa kärleken som hundar kan känna…

DSC_0547

Den vita ljuvliga blusen från Fira HÄR kostar nu 998:- och small i denna blus är mer som en S/M.

Jeansen är de nya Please New Classic i en snygg denim tvätt som du finner HÄR (tillfällig bild i webshopen)

Den diagonala sömnen som går över benet (klassisk detalj på classic modellen) är på just denna extra snygg då den är lite tydligare och med tanke på att det är just den som gör att benen ser lite smalare ut så gillar man den så klart.

DSC_0552

Tog ett extra kort imorse på sömnen <3

DSC_0569

Min väninna Linda kom och satte sig med mig och Knut på innegården och hon skrattade över att jag hade ner till City för att köpa oss två folköl =)

Ingen Moet här minsann denna fredag kväll och vet ni, det blev alldeles perfekt så som det var och blev då det blev en mysig kväll men en underbar väninna.

DSC_0520

Nu närmar sig klockan midnatt och det är dags för sängen för min del <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *