Every empty bottle is filled with stories …

Bonsoir mon ami <3

Jag trodde att jag hade bara lite kläder kvar men mamma mia, det var en massa som bara har hängt i min garderob så jag gjorde lite en chansning igår kväll när jag la ut på sociala medier att jag skulle ha lite ”second hand” i butiken idag mellan 16-18.

Visst fyndade några av er men första soliga dagen lockade nog majoriteten till annat =)

Då mail har kommit från er som inte kunde komma till vår småstad så tog min dotter Nicole tag i detta och fixade ett instagram konto till mig som hon kallade lämpligt nog @bloppismic och just där kommer det att komma sådant som jag säljer från min privata garderob och så lär nog även lite inredning dyka upp där i framtiden då jag skall ta med mig så lite som möjligt från denna lägenhet till nya =)

 Efter stängning kom en vän som är i Borås för lite jobb och vi satte oss på mysiga innegård och drack lite lite lite vin (ja, väldigt lite om infon om lite inte skulle nå fram =)

En underbar skön kväll och så kom lillan ibland tills jag gick upp till henne. Imorgon skall hon  till sin pappa och familj i och med mina inköp i Köpenhamn som väntar kommande 2 dagar.

DSC_0453

Log åt Knut som bara satt och stirrade på mig med sina underbara runda ögon.

Undrar så vad han tänker på ibland <3

Har du förresten använt dina Superga skor? Visst är de såååå mycket skönare än Converse? Ledande fråga???? Nej då =)

 Mina guldiga är väl använda och dessa samt flera andra finns så klart också hos oss i webshopen =)

DSC_0454

Butiken kommer att ha öppet 11-17 tisdag, onsdag, torsdag och fredag den här veckan men stängt lördag & söndag innan vi sedan öppnar åter varje lördag.

Det gäller att passa på lite även för mig nu det sista då de lovar vackert väder? Hoppas hoppas … Underbart isf. att kunna fynda snygga sommarkläder HÄR nu när sommaren äntligen kommer? Jag hoppas så klart att även Köpenhamn bjuder på lite sol trots att inköpen sker inne på de stora mässområden.

Imorgon måste jag stänga 16.30 istället för 17 då jag har ett tåg som väntar men så har ni alltid butiken online om så önskas.

Nu börjar lillan och jag att gäspa lite så dags att snart lägga oss i vår säng. Så skönt att inte längre vakna vid 2 eller somna vid 3.

Kram på dig så länge <3

 

Imorgon

One thought on “Every empty bottle is filled with stories …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *