Gårdagens förmiddag i Cervia …

Buonasera <3

Vi lämnade värmen med 40 grader (förutom gårdagens mycket skönare 30 då det var lite molnigt) för att komma till blåst, regn och höstväder? Nu skall jag inte klaga för vi som har druckit 5 liter vatten om dagen och verkligen haft så varmt som vi har kan tom. tycka att det är skönt med lite höst men misstänker att det finns flera lediga som känner något helt annat …

Har några inlägg att skriva som jag delar upp lite för att förenkla det lite men börjar med gårdagens förmiddag som såg Nicole och mig gå vår vanliga promenad till det ställe där min mamma, min syster och sykonbarn var och solade på.

Vårt hotel låg på ”lungomare” och så här ser det ut längst hela den gatan som anses tillhöra det … Ordet i sig betyder just ”längs med havet” då hotellen avlöser varandra just där.

Hotellen på ena sidan gatan och över den stranden med alla de olika ”bagni” med parasoller, solstolar, aktiviteter, barer mm…
DSC_0291
DSC_0294
Tyckte att detta äldre par som satt och spelade kort i skuggan visar något mysigt …
DSC_0293

Stora och små väntade på stranden och som alltid köpte vi en liters vattenflaska innan allt annat =)

Melissa & Leo <3
DSC_0296

Igår åt vi på Bagno Imperiale där vi är på stranden. Det är blandat maträtter man kan beställa in och vissa ”bagni” har mer än andra. I värmen är man sugen på kallt så vi vuxna valde just caprese och jag bresaola … Något enkelt man kan servera som förrätt =)

DSC_0304

DSC_0306
Och så var det som det är vid ett bord när barn och vuxna skall samspela =)

Min mamma med mitt söta syskonbarn Matilde <3
DSC_0303

Och här skrattade jag så då Leo trodde att det var något han skulle titta på själva kameran =) Sååå otroligt söt …

DSC_0300

När han pratar så har han en sådan röst att man bara smälter. Vad annars? =)

DSC_0298

Två tips på hotel till dig som vill bo i Cervia är Hotel Nettuno för att den ligger precis mitt i det lilla centrum, Hotel Conchiglia för att varje dag passerade vi den några gånger och varje gång kunde vi inte annat än att titta in … Mitt tredje tips minns jag inte namnet på men den som såg mysigast ut … Skall nog googla fram det senare …

Igår var första dagen då det ej var 40 grader men 30. Vi var rätt så nöjda med de tio graders skillnad =) Vid 14 tiden lastade vi bilden med resväskor, sa adjö till min mamma och syskonbarn och tillsammans med Melissa åkte Nicole och jag till Bologna för en kväll på stan.

Bilder kommer men innan det tänkte jag tipsa om att jag har lagt DESSA Miss Me (vi har fyllt på dessa vid 3 olika tillfällen då ni har älskat dem) så att de NU kostar 899:- (ord.pris: 1299:-) och samma gäller shortsen från samma märke som du finner HÄR <3

missmeflower

Nicole har tvättat håret, lagt sig i soffan med kuddar och täcke och njuter av höstkänslan utanför fönstret =)

Kram så länge …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *