Vad är deras story?

Godmorgon eller vad man säger/skriver vid 10 tiden =)

Jag hinner inte just nu försöka uppdatera med gårdagens lilla utflykt till närliggande Milano Marittima men MÅSTE bara bjuda på en bild som jag älskar.

Imorse efter frukost gick Nicole och jag ner till stranden för att se havet innan alla invaderar den och när jag fick se ett mycket äldre par hjälpa varandra för en morgondopp kunde jag inte annat än att vilja ta kort på dem.

Jag vet att det är motljus och alla fel man kan som fotograf se i detta kort MEN det spelar mindre roll för det är vad jag fotar som är det viktiga här och dessa två människor behöver inte allt det vi alla andra önskar när någon fotas.

Hur träffades de? När? Vad är deras story? Hade velat fråga, bjuda de på en kaffe och bara lyssna …
DSC_0207
Men så ville jag inte störa dem och ville inte låta som någon märklig person som bara stannar folk på stranden …

Måste nog lägga en hårinpackning i håret idag =)

Linnet är från Valerie med broderade pärlor i ljus och mörkgråa nyanser. Du finner det HÄR och så har Nicole satt på mig en Posh Tattoos tatuering som också finns i webshopen hos oss <3
DSC_0210

DSC_0213
Min söta dotter höll med om hur fint det var på morgonkvisten så kanske att hon följer med på en promenad imorgon <3 med betoning på kanske dock =)
IMG_8166
Vi lämnade havet för att återgå till poolen och jag njöt en stund i jacuzzin innan alla andra gäster dök upp …

I eftermiddag blir det stranden med mormor och syskonbarn och ikväll kommer åter min syster efter jobbet <3
IMG_8163

7 thoughts on “Vad är deras story?

 1. Tack för fina bilder och roligt att läsa om er Italien resa. Underbart att se det äldre paret, håller med:-), tack för den betraktelsen.
  Ha en fin dag hälsar Helene

  1. Tack snälla och hade velat bjuda på mer bilder men ett inlägg tar så mycket längre tid nu när wifii fungerar sämre så får göra uppdateringar när jag kommer hem istället och bjuda på färre bilder nu =) Kram och tack för att du följer …

 2. Hej

  Jätte gulligt foto, verkligen söta…javisst undrar man ibland….Jag ser att du har den snygga bikini på dej..Det ser ut som ni har det underbart, ha en fortsatt fin semester
  Tack för uppdatering
  Kram Nettan

 3. Hej

  Jätte gulligt foto, verkligen söta…javisst undrar man ibland….Jag ser att du har den snygga bikini på dej. Det ser ut som ni har det underbart, ha en fortsatt fin semester
  Tack för uppdatering
  Kram Nettan

 4. Hi amazing sexy Michaela.

  I must send u this message becouse you body and face is absolutely amazing,
  I’m speechless…
  For sure you are one of the beautiest and sexiest girl ever in sweden . And i truly mean it from my heart, hope u belive me ♥!!
  You have take my breath away when i´m looking at you!
  But I`m must also say that you are not only incredibly sexy and unreal beautiful, you also looks to be a sweet person on the inside to!

  Sweet candies are easy to buy – sweet words are easy to say – but sweet sexy persons like you are hard to find ♥♥

  Ps, Babe, ,if i say”stop calling me” I really didn’t mean it..;)

  Big kiss // Andy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *