Mumsiga ”piedina” …

Buonasera <3

Nicole & jag har precis kommit tillbaka till hotellet efter en kväll med mormor och vi har gått länge den här kvällen så nu ligger vi helt utmattade av värmen och promenaden =)

Backar tillbaka dock då internet tillåter nog endast några få bilder …

Förmiddagen och eftermiddagen fram till 16 har tillbringats på var sin solstol i skuggan för idag gick det inte att ligga i solen. Varmare än igår och om inte högre fuktighet i luften som verkligen kändes och påverkade oss.

Vi dricker nog 5-6 liter vatten om dagen och man tror att Niagara fallet skall bli när man väl går på toaletten men icke. Otroligt att man svettas ut allt istället för går knappast på toan … Vattnet dunstar bort istället…

Igår åt vi ingen lunch men idag var mamma hos oss så vi gick till ett ställe som serverar piedine på ett gulligt sätt. Piedina är ett specialitet från just regionen Emilia Romagna där min hemstad Bologna är huvudstad till. HÄR kan du läsa vad piedina är för något …
DSC_0163
Jag älskar enkla smaker och en tallrik med spaghetti al pomodoro med basilika, lite olivolja och en massa parmesanost är så enkelt men också så otroligt gott…. Just när det gäller mat så håller jag inte nödvändigtvis med i att dyrt är bättre. Inte alltid iaf. …
DSC_0164

Här har de gjort en slags pizza variant med en piedina som botten. Nyttigare så klart och Nicole tyckte att den var den godaste pizzan hon har ätit. Vi beställde två som vi åt på tre och så mumsiga de var trots värmen.
DSC_0165
Piedina med nutella är också en variant som uppskattas av oss nutella älskare för du visste väl att Nutella kommer från just Italien?  That s the true <3
Vi hoppade över nutellan för detta var tillräckligt för oss …
DSC_0166
Vi gick sedan tillbaka till solstolarna för att sedan duscha, ta på oss och gå till Milano Marittima som ligger granne med just Cervia, där vi bor nu.

Om det imorgon för nu är det dags för lite sömn …

Vill avslutningsvis tipsa om att du finner allt från Religion Clothing (plus även några få Please jeans) på REA.

Min väninna Niniis bloggade om sin tröja som du finner hos oss för 375:- HÄR.

En perfekt tröja nu när somamren i Sverige inte bjuder på någon värmen och perfekt för kommande hösten.
IMG_7828

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *