Från stranden …

Igår eftermiddag låg vi ett par timmar under en parasoll på stranden så att vi kunde leka lite med syskonbarnen samt bada i havet. Själv badar jag inte gärna i havet om det inte är kristallklart vatten vilket det sällan är på eftermiddag då det är sandbotten och all folk gör att det är oftast allt annat än kristallklart =)

Nicole och jag var rätt så ensamma på stranden när vi kom men mysigt innan det kryllar av människor lite överallt …
DSC_0155

Nicole gömde ansiktet i skuggan … Order av mamma Michela …
DSC_0154
De senaste två åren finns det inte så många längre som säljer på stranden då antalet ”Vuoi comprare=vill du köpa?” som man kallade dessa personer som sålde allt möjligt ökade markant och störde de som bara ville ha en skön och avkopplande stund.

Riccione var en av de ställen som började förbjuda detta och nu har flera andra orter vid adriatiska kusten hängt på och Rimini sägs vara den kommer att vara sist gällande detta. Även kopior är förbjudna här, de förekommer så klart men inte alls i den utsträckning som var tidigare.

De flesta bagno som ligger vid kusten där man hyr bland annat solstolar har oftast även aktiviteter för vuxna & barn <3
DSC_0160
Igår kväll var vi och åt piedine hos min mor och Melissa överraskade med att komma dit trots att hon sedan åkte tillbaka till Bologna sent på kvällen då hon skulle åka till Milano idag. Därför tar lillan och jag Milano Marittima ikväll och kommer efter det att bjuda på lite bilder från omgivningarna … Vi skall ha en ensam kväll på stan för syskonbarnen skall vara hos sin pappa idag och mamma kommer hit till hotellet idag för att koppla av lite hon med.

Dagens start <3
IMG_7908
Nu är det dags för solkräm och solstol innan jobb väntar i eftermiddag … <3

2 thoughts on “Från stranden …

  1. Du får gärna berätta mer om Cervia och Milano Marittima. På kartan ser det ut som två mindre städer som ligger alldeles intill varandra. Hör de ihop eller är de helt separata städer? Ha det så skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *