40 grader här i Cervia …

Godmorgon från en solig och varm italiensk kust <3

Lite smått irriterande när bilderna jag tog igår kväll går ej att importera då de är ”oläsliga” men istället för att dra i mina extensions av irritationen väljer jag att ta nya ikväll och hoppas på tur istället =) All heder i tekniken men så irriterande när det ej fungerar eller att man inte kan mer teknik =)

Igår kväll gick vi till Cervia centrum för att där efter en stund möta upp mamma och syskonbarn. Min mor delar en lägenhet tillsammans med en annan mormor och hennes barnbarn då Melissa och hennes väninna ordnade detta så att barnen kunde få njuta vid havet medan de jobbar. Att bo i Bologna stad i denna värme är inte direkt något man önskar sig…

40 grader innebär att byxor och jeans är helt uteslutna så svala långklänningar är vid sådana här tillfällen det bästa jag vet <3

Klänningen jag har på mig finner du HÄR <3 och innan jag gick ut gjorde jag sönder den vid bysten så fick sätta dit en säkerhetsnål … På bilden i webshopen ser du lättare hur den ser ut …
IMG_7795

IMG_7799

IMG_7797

På det lilla torget i Cervia <3
DSC_0142
DSC_0130
Barnen fick var sin liten present igår kväll och en ny väntar idag. Vi fördelar lite =)
DSC_0141
En staty som är en hyllning till kärleken …
DSC_0136

DSC_0145

Vi strosade runt vid hamnen som jag lovar fota imorgon och så vaknade vid denna morgon åter av prästen som sjöng och predikade på innegården under vår balkong.

Lite märkligt faktiskt men kul också … En härlig bladning av olika saker som kännetecknar mitt land =)

Lovar fler bilder men wifii fungerar inte så bra för uppladdning av kort så får nog komma med mer inlägg när jag är i Sverige igen… Så länge får ni som läser nöja er med det jag kan ladda upp utan att lägga hela dagen vid datorn =)

Nu skall jag hoppa in i poolen … Nicole is calling <3

4 thoughts on “40 grader här i Cervia …

    1. Värmen är skön när man är ledig och vid havet så klagar verkligen inte <3
      Nackdelen med svensk sommar är verkligen osäkerheten som är kring vädret vilket är så synd då Sverige är så otroligt vacker under sommartid ... Hoppas solen tittar fram även hos er <3

  1. Älskar dina inlägg med miljöbilder! Är det mest italienare som semestrar här i Cervia? Hoppas ni kan svalka er med ett dopp i havet när det är så varmt! Men kvällarna är ju helt fantastiska där. Det saknar man verkligen här i Sverige. Ha det bra!

    1. Tack snälla … Ja, det är mestadels italienare vid adriatiska kuster även om jag såg att några boråsare var i Riccione nu samma vecka … Nicole har badat i havet medan jag har svalkat mig i poolen =) Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *